Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sunny acıtmıorrrr.....
kormaaa benn çok korkuyordum çatı muaynesi olmayım dedim hatta:) ama çok kolaymışşş doktor yaptığı için korma
ya ben geçengün sölemesi ayıp karpuz yedim yatarken sonra bir sancı ağrı ama gazdan olduğunu anladım çünkü bütün karnıma kramp giriyo gibiydi bir de sırtıma vurdu acaip sırt ağrısı karnım davul gibi. resmen ağlamaya başladım çok fenayım ben die. sonra eşim sırtıma masaj yaptı uzun süre ılık havlu filan kapattı bir de oğlum sağolsun savurdu tekmeleri karnıma karnıma resmen yardım etti gazı oynattı yerinden. sonra rahatladım biraz uyumuşum. gaz çok fena ağrı yapıyo küçücük bebecikler napsın ağlamayıp ta. o gün anladım zaten neden ağladıklarını.
biz uyuyakalmışız kaydirigubbakcemile3
günaydın size günaydınnnnn kaydirigubbakcemile3
tamam canım daha benim var zaten.
benim de karpuzdan oldu biliyo musun :)...öncesinde de patlıcan yemiştim zaten sebze ve meyve gaz yapıyor özellikle karpuzu 4-5 tane üçgen minik dilimden fazla yememek lazım sonra davul gibi bir anda karnı şişiyo insanın..ama bi anda böyle ağaç gibi kasılıp kaldım neyse ki sonra geçti hemen ..
bu arada lansinoh denen göğüs ucu kreminden eşim getirdi dün akşam iki tüp almış ama neden 2 tüp almış o kadar minik bir tüpkü işaret parmağım bile o tüpten büyük. adet fiyatıd 21 lira. almak isteyen varsa eşim gibi şok olmayın parmak kadar kremi görünce![]()
acaba saçlarıda varmıdır ya ben onuda çok merak ediyorum bazı bebikler keltoşcuk oluyorlar bazılarıda tarzancık gibi saçlısositososito
ben geçen kontrolümde doktora sormuştum mide yanmamın saçları ile ilgili var mı diye. hiç alakası yok dedi :uhm:
güll senin bebeğinin ultrasondaki ifadesiyle benimkinin ifadesi aynı biliyo musun. keşke gösterebilseydim. ama video çekmiş bir de elime resim verdi. jpeg olarak yok. benimki de son ultrasonda çatmış kaşları dıdakları öne uzatmış. benzettim bi an. maşallahh.çok şekerler. kaşları varmış ta çatıyolarmış![]()