• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

benim bezde 46 lı olan huggies midi2 3-6 acemiliğimize geldi aldık:1:
ikinci aldığımızda prima midi 2 3-6 bunuda eşim almış neyselki içinde 12 tane varmış bir kaçını hast çantasına koydum. mamamızda dün akşam geldi ülker hero baby yeni doğan bebekler için. rezene çayıda sallama bulmuş. doğadanın çayları varya ondan umarım işe yararlar bu aldıkları.

mama almasak mı hastanede süt gelmezse zaten mecbur alınır ya da onlar verir sonrasında da gelir heralde.ilk etapta süt gelmezse die mama ama onu da hastane temin ediyo sanırım.

sunny acıtmıorrrr.....
kormaaa benn çok korkuyordum çatı muaynesi olmayım dedim hatta:) ama çok kolaymışşş doktor yaptığı için korma

tamam canım daha benim var zaten.

ya ben geçengün sölemesi ayıp karpuz yedim yatarken sonra bir sancı ağrı ama gazdan olduğunu anladım çünkü bütün karnıma kramp giriyo gibiydi bir de sırtıma vurdu acaip sırt ağrısı karnım davul gibi. resmen ağlamaya başladım çok fenayım ben die. sonra eşim sırtıma masaj yaptı uzun süre ılık havlu filan kapattı bir de oğlum sağolsun savurdu tekmeleri karnıma karnıma resmen yardım etti gazı oynattı yerinden. sonra rahatladım biraz uyumuşum. gaz çok fena ağrı yapıyo küçücük bebecikler napsın ağlamayıp ta. o gün anladım zaten neden ağladıklarını.

benim de karpuzdan oldu biliyo musun :)...öncesinde de patlıcan yemiştim zaten sebze ve meyve gaz yapıyor özellikle karpuzu 4-5 tane üçgen minik dilimden fazla yememek lazım sonra davul gibi bir anda karnı şişiyo insanın..ama bi anda böyle ağaç gibi kasılıp kaldım neyse ki sonra geçti hemen ..

güll senin bebeğinin ultrasondaki ifadesiyle benimkinin ifadesi aynı biliyo musun. keşke gösterebilseydim. ama video çekmiş bir de elime resim verdi. jpeg olarak yok. benimki de son ultrasonda çatmış kaşları dıdakları öne uzatmış. benzettim bi an. maşallahh.çok şekerler. kaşları varmış ta çatıyolarmış:nazar:

tamam canım daha benim var zaten.

benim de karpuzdan oldu biliyo musun :)...öncesinde de patlıcan yemiştim zaten sebze ve meyve gaz yapıyor özellikle karpuzu 4-5 tane üçgen minik dilimden fazla yememek lazım sonra davul gibi bir anda karnı şişiyo insanın..ama bi anda böyle ağaç gibi kasılıp kaldım neyse ki sonra geçti hemen ..

ben artık 3-4 dilim yiyince eşim hemen alıyor elimden yeter diye.

acaba saçlarıda varmıdır ya ben onuda çok merak ediyorum bazı bebikler keltoşcuk oluyorlar bazılarıda tarzancık gibi saçlısositososito

bu arada lansinoh denen göğüs ucu kreminden eşim getirdi dün akşam iki tüp almış ama neden 2 tüp almış o kadar minik bir tüpkü işaret parmağım bile o tüpten büyük. adet fiyatıd 21 lira. almak isteyen varsa eşim gibi şok olmayın parmak kadar kremi görünce :1:

canım o kremin iki boyu var. ben önce minikinden almıştım sonra büyüğünü buldum ... küçüğü 12tl büyüğü 21tl

acaba saçlarıda varmıdır ya ben onuda çok merak ediyorum bazı bebikler keltoşcuk oluyorlar bazılarıda tarzancık gibi saçlısositososito

ben nisanda gittiğimde sormuştum doktora saçları çok az demişti. ama çıkar demişti. babasıda bende çok saçlı doğmuşuz. hayırlısı bakalım. göçmenlikte var bizde, kelde doğabilir.. kaydirigubbakcemile3
aman fark eder mi? her türlü yerim ben onu kaydirigubbakcemile2

Öfff kızlar deminden beri geçmişi okuyayım da öyle geleyim diyordum.
Oku oku bitmiyor.
Ne çok möhabbet etmişsiniz yawww.
Daha da okuyamadım yani.
Biri bana önemli olayları özet geçsin pleaseee...

Hımmm bu arada saç mevzusu açılmış.
Ne tesadüf bugün biz de okuldaki arkadaşlarla bebeklerin saçlı ya da saçsız doğmasından bahsettik baya.

Ben keltoş doğan bebekleri çok seviorum.
Çok şirin oluyolar.
Ama benimki saçlı doğacak galiba saçlarım gür.Eşim de ben de çok saçlı doğmuşuz.
bi de eskilerin dediği gibi mide yanmasının sebebi saçların çıkmasıysa,
valla benim inanılmaz midem yanıyo,o zaman Rüzgar Paşa çok saçlı olabilir.

ben geçen kontrolümde doktora sormuştum mide yanmamın saçları ile ilgili var mı diye. hiç alakası yok dedi :uhm:

güll senin bebeğinin ultrasondaki ifadesiyle benimkinin ifadesi aynı biliyo musun. keşke gösterebilseydim. ama video çekmiş bir de elime resim verdi. jpeg olarak yok. benimki de son ultrasonda çatmış kaşları dıdakları öne uzatmış. benzettim bi an. maşallahh.çok şekerler. kaşları varmış ta çatıyolarmış:nazar:

:D))) valla canım yaa niye böyle suratsız duruyorlar anlamadım bende :)))

evet canım yaşamış biri olrak gerçekten saçla hiç alakası yok.benim ilk gebeliğimde okadar midem yandıki ağzıma yemek koyamyırdum.oğlum bi doğdu tepede iki tel saçla.bende sizin gibi saçlı bişe bekliyordum ama alakası yokmuş.sağlıkla doğsunlarda herşey oluyor sonradan..

Back
X