• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

çarşambaya kadar doğurdum doğurdum yoksa sezeryana gircem dedii acaba ne oldu ya umarım güzel haberlerini alırızhihoyyyt

umarım güzel haberlerle gelirler.doğuran doğurana.bizim bebeler temmuzu beklemiyorlar hiçkaydirigubbakcemile3

bu arada lansinoh denen göğüs ucu kreminden eşim getirdi dün akşam iki tüp almış ama neden 2 tüp almış o kadar minik bir tüpkü işaret parmağım bile o tüpten büyük. adet fiyatıd 21 lira. almak isteyen varsa eşim gibi şok olmayın parmak kadar kremi görünce :1:

Sonbahar o kremin farkli boylari var. Senin soyledigin kucuk boyu. Bir de buyuk boyu var o daha normal boyutlarda ve 37 TL gibi bir fiyati var. Buyuk boyundan alman daha karli olabilir.

kıslar bişi sorucam, ben 35. haftadayım bu karnımızda oluşan boydan boya koyu renkli çizgi varya,o bende hala oluşmadı..acaba daha erkenmi?yoksa her kadında olmuyormu?
bilimsel olarak ne işe yaradığı çözülememiş o çizginin neden oluştuğu bilinmiyormuş..

şurup var ama kullanmak istemiyorum soda içiyorum ama hergün aynı bıktım artık ne yatırıyor ne kaldırıyor ya
limonlu sodanın bş zararı olmaz sanırım

renni duo kkullanıyorum ben rahatlatıyo en azından beni...
sodanın da sanmıyorum bi sakıncasının olduğunu ama dra danışmakta yarar var ...

off ya hergün bugün ne pişirsem derdi usandırıyor insanı...
ama sen baya geç kalmışsın gülüm.aç tutma doyur bebişimizi:)

oo bebişi çok doyurdum bütün gün hep ona yarayacak şeyler yiyiroum walla. ama birkaç saat sonra koca bebiş gelir ona yedircem :1: :1:

umarım güzel haberlerle gelirler.doğuran doğurana.bizim bebeler temmuzu beklemiyorlar hiçkaydirigubbakcemile3
demekki temmuz bebişleri edepsiz oluyorsempatiksalakcinnibizimkide içimde rahat durmuyor deli gibi maaşallah zıpır bişi olcak kesin.
sışarı çıktığındada aynı içerdeki gibi olursa bize hiç uyku yok demek babası bile bu içerde halay çekiyo gece gündüz dio bana çekmiş diyooooooooo:dance::teytey:

kıslar bişi sorucam, ben 35. haftadayım bu karnımızda oluşan boydan boya koyu renkli çizgi varya,o bende hala oluşmadı..acaba daha erkenmi?yoksa her kadında olmuyormu?
bilimsel olarak ne işe yaradığı çözülememiş o çizginin neden oluştuğu bilinmiyormuş..

erkendir belkide canım bekle çıkar doğumuna kaç gün kaldı?

oo bebişi çok doyurdum bütün gün hep ona yarayacak şeyler yiyiroum walla. ama birkaç saat sonra koca bebiş gelir ona yedircem :1: :1:

ayy çok tatlısın yaa hiç güleceğim yoktu.sizde de bizim gibi bi koca bebiş var demek kiikaydirigubbakcemile3hiç doymak bilmiyor bizim oburix koca bebişimiz...

ikinci bebeğim olmasına rağmen hiç olmadı bende o çizgi.herkeste olacak diye bişiy yok sanırım....

valla benim çizgi 4 aylıkken falan hafif hafif oluşmaya başlamıştı.ama bilemiyorum neden olmadığını

Sonbahar o kremin farkli boylari var. Senin soyledigin kucuk boyu. Bir de buyuk boyu var o daha normal boyutlarda ve 37 TL gibi bir fiyati var. Buyuk boyundan alman daha karli olabilir.

bilmiyorumki işte acemi olunca böyle oluyor fiyatı geçtimde minnacık şey komik yani numune gibi. şuan kullanmıyorum 1-2 hafta sonra kullanırım belki

demekki temmuz bebişleri edepsiz oluyorsempatiksalakcinnibizimkide içimde rahat durmuyor deli gibi maaşallah zıpır bişi olcak kesin.
sışarı çıktığındada aynı içerdeki gibi olursa bize hiç uyku yok demek babası bile bu içerde halay çekiyo gece gündüz dio bana çekmiş diyooooooooo:dance::teytey:

:roflol: bizimki de öyle hele benimki geceleri hep ayakta.ben hiç uyuyamayacağım demek kiikaydirigubbakcemile3
ayy inş uslu bebek olurlar...:Saruboceq:

Back
X