• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

yaa kızlar bıse sorcam
ben bebegımle konusunca fazlla tepkı vermıyo acaba duymuyomu yoksa benmı pımpırık yapıyorum
mesela sız bebegınızle konusunca tepkı verrıyomu tekme falan atıyormu
artık çok büyüdüler bu haftalarda geçen ayki gibi hareketli olmasını bekleyemiz benimkide bugün çok hareket etmedi ama hıçkırdı panik yapmadım Allahım korur meleklerimizi

normalde tekme atıyor gecelerı olsun yemek yaparken yedıkten sora falan arada tekmelıyorda
benım demek ıstedıgım sızın sesınızze tepkı verıyormu annesını tanıyıp tekme atıyormu bunu ogrenmek ıstedım
benımkı benım sesıme bazen tepkı verıyo gıbı ama geneldede vermıyo gıbı

birşey sormak istiyorum... aranızda idrar kaçağı problemi yaşayan varmı ? ben günde 20 kere tuvalete gidiyorum ama yine idrar sızıntısı oluyor sürekli..böyle bişey duyan bilgisi olan varmı ?

hım canım bendede oluyor ama herzaman değil,zorlanırsam oluyor.arada bir,mesela geçen gece kusuyordum (buda bana oluyo gece uyanıp kusuyorum nadiren ama oluyor yine öyle bir gece) kusarken zorlandığım için baya kaçırdım altıma.bide çok tutarsam çişi tuvalete çökme esnasında kaçıyo bazen..normaldir bence..

meraba, doktor son aylarda idrar kaçırma normal demişti. benim hapşurduğumda olurdu bikaç ay önce ama artık olmuyo nedense.

ben benim sesime çok tepki verdiğini düşünüyorum.çoğunlukla günde 1-2 kere elimi karnıma koyup oğlum iyi misin uyuyo musun ne zamandır oynamıyosun merak ediyorum seni deyip karnımı sıvazlıyorum ve hemen 1 hareket yapar. hemen bir tekme yerim. daha yapmadığı olmadı çok şükür. artık sesime mi veriyo tepki elimle sıvazlıyorum ona mı veriyo bilmiyorum. maşallah diyeyim bozulmasın.:nazar:

kıslarrrr kapı süsümüz ve bebek şekerlerimiz kaydirigubbakcemile4 kendim yaptımmmm kapı süsünü değil tabi :1:

çok tatlı olmuş canım bunlar. Allah ağız tadıyla dağıtmayı ve kullanmayı nsaip etsin.

evet yaaa katremden de medaa danda haber çıkmadı henüz :((

evet merak etmeye başladım ben de umarım her şey yolundadır. dua edelim kızlar...

Gülllcüm ellerine sağlık canım.Sen ne becerikli hatunmuşsun ya öyle.
Helal olsun valla.
Güle güle kullanmak nasip olsun inşallah.
Çok güzeller çok.

Ayyy şimdi Medaa ve Katremi ben de merak ettim.
Doğurdu mu bunlar ayol.
Bunlar da bizi satıp Haziran annesi oldular herhalde.
Allahım yardımcıları olsun.ınşallah iyilerdir.Herşey yolundadır onlar için.

bende şimdi doğum çantamı tekrar kontrol ettim sırtım ağrıyor
umarım eksik kalmamıştır..yaaaa..:ecrin_bebek:

Back
X