• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar biz doğumdan sonra filan hiç buluşçak mıyız? buluşçaksak bi fikrim var buluşmaya herkes bebek şekerinden getirsin bitane:)) fotoğraf çekeriz.

Nasıl buluşuyosunuz?
İstanbuldakiler mi?
Aaaaa ne güzel.
Ben de belki Bursadakilerle buluşurum ama benim tatilime denk getirmeleri lazım.
ankaradakilerle de olur mesela orda da babannemiz var.Oraya da gideriz.
Mesela Ankaradan Gülll ve Bulut Kaanını görmeyi çok isterim.

ayy ewet eskiden öyleymiş.ben çok iri doğmuşum anneciğim bi tulum almış bana.4850 gr doğunca aldığı tuluma sığmamışım.:utangac:yazık babacım koştura koştura büyük bi zıbın bulucam diye koşturmuş...kaydirigubbakcemile3

yaa ben de ondan korkuyorum. hastane çantasına koyduğum hastane çıkışları ve ek ayaklı badi koydum boy 50cm. ama geçen hafta doktor bu bebek uzun boylu olcak dedi artı kilosu da 3050gr çıkınca bir an düşündüm olmucak mı yoksa koyduğum hastane çıkışları die.daha doğuma 1 ay var.

ayy ewet eskiden öyleymiş.ben çok iri doğmuşum anneciğim bi tulum almış bana.4850 gr doğunca aldığı tuluma sığmamışım.:utangac:yazık babacım koştura koştura büyük bi zıbın bulucam diye koşturmuş...kaydirigubbakcemile3

hayyy maşallahhh..
inş bebeğin sana çeker:))
bende 2900 gr doğmuşum

Nasıl buluşuyosunuz?
İstanbuldakiler mi?
Aaaaa ne güzel.
Ben de belki Bursadakilerle buluşurum ama benim tatilime denk getirmeleri lazım.

yok öyle bişi konuşmadık ama mart anneleri habire buluşuyo.facebookta siteleri var fotoğraf koyuyolar filan. neden olmasın.

yaa ben de ondan korkuyorum. hastane çantasına koyduğum hastane çıkışları ve ek ayaklı badi koydum boy 50cm. ama geçen hafta doktor bu bebek uzun boylu olcak dedi artı kilosu da 3050gr çıkınca bir an düşündüm olmucak mı yoksa koyduğum hastane çıkışları die.daha doğuma 1 ay var.

maşallah kuzucuğun tombiş olacak her halde.benim küçük olucak çok bebeğim.benim kızım doldurabilicek mi acaba aldığım kıyafetlerii?:çok üzgünüm:

Nasıl buluşuyosunuz?
İstanbuldakiler mi?
Aaaaa ne güzel.

ankarada bizde varız :))
ayy süper olur hakaten

kızlar ilk gün bebeğin sürekli olarak emzirilmesi gerekli biliyorsunuz..kolostrum denilen sütü alması için ve süt üretimini başlatmak ve artırmak için. ilk 3 gün durmadan emzirme yapılıyor zaten bebek 10 dakika emip uyuduğu için uyandığı an yine memeyi vereceğiz..peki sezeryan olan anneler kesik acıları içinde emzirmesi zor oluyor mu acaba ? bebek yara yerine falan değiyor mu emzirirken ? ilk 3-4 gün süt vermek çok önemli eğer o dönemde ağrı sızılardan emzirememek gibi birşey olur mu acaba ?

Nasıl buluşuyosunuz?
İstanbuldakiler mi?
Aaaaa ne güzel.

bende çok isterim canımm :D bambino vardı hatırlarsınız onunla buluşacaktık o bi şehir dışına çıktı birdahada dönmedi :)

15indeydi kontrolüm o zaman 2040 dedi dr...
kilo alamıyorum ki ben keşke alsam da bebeğim de alsa.çok üzüldüm dr da daha ii zayıf olması dedi.ama benim içim hala buruk aslında...
toplam 6 kilo aldım ama bebeğimi hiç besleyememişim :((

ankarada bizde varız :))
ayy süper olur hakaten

Ankamall de yakamıza kırmızı karanfiller,
Elimizde bebek arabaları,
Şubat tatilinde biraz da büyütmüş oluruz bücürleri,
Neden olmasın bir kahve içer sohbet ederiz ne güzel olur.

iyi akşamlar gece kuşlarıı...uyku tutmuyor dimi artık..insan kendini anlayan birilerini arıyor...neyseki kk var:enbuyukkk:

Ankamall de yakamıza kırmızı karanfiller,
Elimizde bebek arabaları,
Şubat tatilinde biraz da büyütmüş oluruz bücürleri,
Neden olmasın bir kahve içer sohbet ederiz ne güzel olur.

ben de elimde bebeğimle taaa izmirlerden size iç çeker çeker bakarım resimlerinize:1closedeyes:

15indeydi kontrolüm o zaman 2040 dedi dr...
kilo alamıyorum ki ben keşke alsam da bebeğim de alsa.çok üzüldüm dr da daha ii zayıf olması dedi.ama benim içim hala buruk aslında...
toplam 6 kilo aldım ama bebeğimi hiç besleyememişim :((
küçük doğan bebekler büyük doğanlara göre daha çabuk topralanıyor canım son aylarda hatta günlerde daha hızlı kilo alıyorlar 3 kilo olur yanii sen böyle stres yaparsan bebek kilo almaz.bide gece yatarken başının ucuna süt koy ve gece lavoboya kaltığında iç sütü çok yarayışlı ben hep öyle yaptım bebişin maaşallahı var.:lepi:

aynen ben de canım.oğlum dalga geçiyor benle anne ne çok tuvalete gidiyorsun diyekaydirigubbakcemile3

ben de elimde bebeğimle taaa izmirlerden size iç çeker çeker bakarım resimlerinize:1closedeyes:

Aaaaa neden yaa bir sürü İzmirli var siz de buluşursunuz.
Ben ttokattan ankaralılarla buluşuyorum da sen İzmirlilerle mi buluşamıcan kuşum.

Back
X