Ankamall de yakamıza kırmızı karanfiller,
Elimizde bebek arabaları,
Şubat tatilinde biraz da büyütmüş oluruz bücürleri,
Neden olmasın bir kahve içer sohbet ederiz ne güzel olur.
he yyaaa :)) süper olur ..
ben varım :lepi::lepi:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15indeydi kontrolüm o zaman 2040 dedi dr...
kilo alamıyorum ki ben keşke alsam da bebeğim de alsa.çok üzüldüm dr da daha ii zayıf olması dedi.ama benim içim hala buruk aslında...
toplam 6 kilo aldım ama bebeğimi hiç besleyememişim(
küçük doğan bebekler büyük doğanlara göre daha çabuk topralanıyor canım son aylarda hatta günlerde daha hızlı kilo alıyorlar 3 kilo olur yanii sen böyle stres yaparsan bebek kilo almaz.bide gece yatarken başının ucuna süt koy ve gece lavoboya kaltığında iç sütü çok yarayışlı ben hep öyle yaptım bebişin maaşallahı var.:lepi:
hele ki bennnn gece 4-5 kere kalkıyorum eşime artık diyorum bana lazımlık mı alıyon ne yapıosan yap dedim sen rahat rahat yatıon ben mekik dokuyorum diommsempatiksalakcinniAyy o kadar çok wc'ye gider oldum ki bıktım yaaa((
he yyaaa :)) süper olur ..
ben varım :lepi::lepi:
üzülme canım..son ay da bol bol potasyum protein ve kalsiyum ağırlıklı beslen..
hem önemli olan bebeğin sağlıklı olması.kilosu değil.benim kzım 4 kilo doğmuştu..şimdi beş yaşında üflesen uçar..önemli olan doğumdan sonraki beslenmesi değilmii.bunları düşünüp canını sıkma bence.
Aaaaa neden yaa bir sürü İzmirli var siz de buluşursunuz.
Ben ttokattan ankaralılarla buluşuyorum da sen İzmirlilerle mi buluşamıcan kuşum.
sağolasın cnmm senin kide tosuncuk olur merak etme:1hug:çok içmeye çalışıyorum sütü ben de ama çok üzülüyorum bebeğimin zayıflığına.inş sağlıklı olur da toparlar kendini...
senin bebeğine de kocaman bi maşallah bu arada...![]()
kızlar saçma mı bilmiyorum bişi daha sorcam. benim hastneye glcem diyen arkadaşlarım var. hastaneye altın yastığı götürülüyo mu? götürülmez heralde dimi?
iyi geceler arkadaşlar.....
belki yazmışsınızdır ama öbür sayfaları okumadan yazıyorum
doğumunuzun günü belli oldumu? benimki bugün belli oldu..allah izin verirse 1 temmuzda
olacak oğlum
inş bi organize olursa gideriz biz de elbette yerimseniben
ama sizleri de tanımayı çok isterdim.inş karşılaşırız günün birinde...
iyi geceler arkadaşlar.....
belki yazmışsınızdır ama öbür sayfaları okumadan yazıyorum
doğumunuzun günü belli oldumu? benimki bugün belli oldu..allah izin verirse 1 temmuzda
olacak oğlum
bu siteye noluyo? sayfalar akıp gidiyo yazı yazamıyorum arada sırada size oluyo mu benim bilgisayarım mı bozuluyo?
delikafadulden