• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

Ben hepinizi tanıyor gibiyim:)))

Şeniz

kızlar yanlız şöle bişi var. ben doğumdan 20gün sonra filan izmire gidicem. foçaya. 2-3 ay orda kalıcam. yani izmirdeki arkadaşlarla buluşabilirim o zaman.

çok sık gideriz kız biz foçaya.inş orda karşılaşabiliriz çok güzel olurrr:asigim:
eğer karşılaşamazsak da ewimde misafirim olmanı çok isterdim.pasta böreklerle ohhh beraber otururuz ne güzel olur....:lepi:

iyi geceler arkadaşlar.....
belki yazmışsınızdır ama öbür sayfaları okumadan yazıyorum
doğumunuzun günü belli oldumu? benimki bugün belli oldu..allah izin verirse 1 temmuzda
olacak oğlum

gözün aydın canım..darısı kucağına almana inşallah..
birde ben öğrenseydim sezaryan günümü paranoyak oldum valla...her wc ye girdiğimde nişan gelmişmi diye bakıyorum yaaa

Şeniz

çok sık gideriz kız biz foçaya.inş orda karşılaşabiliriz çok güzel olurrr:asigim:
eğer karşılaşamazsak da ewimde misafirim olmanı çok isterdim.pasta böreklerle ohhh beraber otururuz ne güzel olur....:lepi:

foçaya gelirsen ağustos ortasından sonra beklerim. haber ver bana muıtlaka. oohh püfür püfür otururuz sahil kenarında bebeklerimizle inşallah.

katrem doğum yapmışşşzemuszemus aman ne güzel maşallah. Allah bebeğine uzun ömğr sağlık versin katremcimmm mutlaka haberdar et.

nie güldün gülüm? komik mi olur götürülmez dimi?bizim hastaneye gelen bidaha eve gelmes de.istanbul burasımalum mesafeler dar. ama artık yakaya paçaya takarlar. sanki çok altın yağcak ya. altın almış başını gitmiş.

İşte ona güldüm.
Altının fiyatını bilion dimi o fiyatla altın mı beklion kız diye güldüm sen anamışın zaten.
Yaa aslında mantıklı canım sen bana bakma götürülür.
Bebişinin orasınıa burasına takmasınalr yazık.
sen götür yastığını.
Orası İstanbul gerçekten gelen bi de eve gelemez ya.

Süt içiyorum.
ayy ne güzel geldi tadı şimdi.Hayret sanki başka bişeymiş gibi.
Yanında da muz yiyorum bebişim tombiklesin diye.

Back
X