• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

Slm kızlar,,,ışlerden anca girebildim, Bugün işte son günüm izne ayrılıyorum bir yandan üzülüyorum biryandan seviniyorum.. :3:zor gelmeye başladıydı zaten sürekli oturması artık evde yan gelip yatarım akşama kadar...alkisalkisalkis

Slm kızlar,,,İşlerden anca girebildim, Bugün işte son günüm izne ayrılıyorum bir yandan üzülüyorum biryandan seviniyorum.. :3:zor gelmeye başladıydı zaten sürekli oturması artık evde yan gelip yatarım akşama kadar...alkisalkisalkis

oh oh canım ne güzel dinlenirsin artık bol bol evinde zemuszemus

evde oturmak da bir süre sonra sıkıcı oluyor, bebişlerimiz doğsa da ilgilensek onlarla..şimdi kafadan 3 hafta evde oturucaz hareket yok birşey yok.. araba kullanmak zaten artık bizim için çok tehlikeli allah korusun bebeklere bir zarar gelebilir...küp gibi evde oturmaya devam doğuma kadar :)

Herkese mrh arkadaşlar çalışan annelere bir sorum olacaktı.ben şuan 35+2 yani 36 haftamın içindeyim 37.haftada izine ayrılırken 36+0 yani 37 haftaya girdiğim zamanmı yoksa 36+6 37 haftamı bitirdiğim zamanmı izine ayrılmış olacağım bana yardımcı olursanız çok sevinirim.bütün arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum.

günaydın kızlar bu sabah çok uyumuşum 11 de açtım gözümü dün akşam kına gecesine gitmiştik de onun yorgunluğu herhalde :dance:

Evet canım bol bol dinlenecem..:kahve:.

Bugün papatya2010 doğuma girecekti.Belki doğum yapmıştır herhalde..İnşallah hayırlısıyla kavuşur bebişine..:Saruboceq:

amiiinnnnn :Saruboceq:
bak unutmuştum iyi hatırlattın... umarım en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız... :Saruboceq:

selam canım hoşgeldin...
oynadın tabi bütün gece yoruldun dimi?? :teytey:

hoşbulduk canım.bütün gece olmasa da azcık oynadık.kızımı çekirdekten yetiştireyim dedim babasına çeker sonra maazallah ama halay bilgisi eksik kaldı başka sefere artık :teytey:

hoşbulduk canım.bütün gece olmasa da azcık oynadık.kızmı çekirdekten yetiştireyim dedim babasına çeker sona maazallah ama halay bilgisi eksik kaldı başka sefere artık :teytey:

aynen katılıyorum sana...
benim eşimde saolsun pek yeteneksizdir. düğünümüzde ben kendi kendime oynadım resmen.
benim kızımda o anlamda babasına çekmesin mümkünse :1rolleyes:

benim de mor gibi göbek deliğim:(
normaldir bence gerilmekten olmuştur.
gebelik şekerinden dolayı vajinal enfeksiyon olabilir canım.
normal doğum düşünüyosan doktorunla konuş bence çünkü enfeksiyon doğum esnasında bebeğe geçebiliyomuş.
yani kafa derisinde filan enfeksiyon oluşabiliyormuş bilgine...

tesekurler arkadaslar rahatladım
coklu alıntı yapamıyorumcvp veren dıger arkadaslarada tesekurler

kızlarrr,gerçi daha önce konuşulmuştu ama göğüs için çatlak kremi alayım diyorum ne öneriyorsunuz??
birde arkadaşla görüştüm oda hacattepede doğum yapmış mutlaka hasta bezi istiyorlarmış onu alıyım..

milupanın rezene çayı ve humana still tea alcam ne diyorsunuz??

kızlarrr,gerçi daha önce konuşulmuştu ama göğüs için çatlak kremi alayım diyorum ne öneriyorsunuz??
birde arkadaşla görüştüm oda hacattepede doğum yapmış mutlaka hasta bezi istiyorlarmış onu alıyım..

Bende alacam hasta bezi, kremi de duruma göre almayı düşünüyorum..

ben aldım canım al bence. ben mart anneleri topiğini takip etmiştim bisüre orda herkes kullanıyodu. demek ki gerekiyo.

Back
X