• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

lina kaçında doğum kısmetse??benim perşembe Allah nasip edersealkisalkisalkis

Günaydın kızlar...

Canım daha erken değilmi senin için.. sezeryan mı olacaksın ki? günlerimiz aynıda merak ettim.kaydirigubbakcemile3

Bu arada gunlerimiz aynı olan herkes teker teker doguruyoo.. :nazar: sıramı beklitorum bende.. çabuk gelsen kızımmm n'oluuuurrrr :asigim:

esracım benim normal olacağı için kesin bir tarih veremiyorum ama son günümüz 3 temmuz eşim de 1 temmuz da olsun diye çok dua ediyor bizim evlilik yıl dönümümüz opuyorumnanaktan
kızım da babasının sözünü dinliyor ki hala bir kıprtı yok :1:

deniz yaa bursada bebişin kirli çamaşırlarını koymak için bir şey bulamadım. istanbulda ebebekte görmüştüm kumaştan ama burdakinde yok. sen hiç denk geldin mi o tarz bir şeye?

froyacım ben bunun aynısı setbaşındaki tac linens mağazasında gördüm hatta modeline bakıp :)) evde kendim dikmiştim.

bebek şekerlerimizin sepeti böyle kızlar.
diğer topicte göbüşümün de fotoğrafını ekledim ;)

Eklentiler

• $DSC01920.webp
    $DSC01920.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 18
saat 10.00da papatya2010un sezeryanı vardı. şimdi oğluşu yanındadır. yarın ben onu ziyarete gidicem inşallah. ağrılarım müsade ederse.
aaaa süper:)) çok güzel moral olur onun içinde senin içinde selamlarımızı ilet
Günaydın kızlar...

Canım daha erken değilmi senin için.. sezeryan mı olacaksın ki? günlerimiz aynıda merak ettim.kaydirigubbakcemile3

Bu arada gunlerimiz aynı olan herkes teker teker doguruyoo.. :nazar: sıramı beklitorum bende.. çabuk gelsen kızımmm n'oluuuurrrr :asigim:
benim riskli gebelik canım,kan sulandırıcı iğne kullandım hergün insülin gibi..
doktorum bebek gelişimini tamamlamış riske atmayalım dedi..olsun geç olması daha iyi anne karnında ne kadar kalsa bebek için iyiboshayallersmile
kızlar kalvaltodan sonra uzanmıştım bi uyumuşum ohh biraz ağrım dahafiflemiş sanki.
ohhhhh yarasın son uykularımızsositosositosositososito
kurbanlık koyun gibiyiz vallakaydirigubbakcemile3

hehehehehehelülülülülülü

esracım benim normal olacağı için kesin bir tarih veremiyorum ama son günümüz 3 temmuz eşim de 1 temmuz da olsun diye çok dua ediyor bizim evlilik yıl dönümümüz opuyorumnanaktan
kızım da babasının sözünü dinliyor ki hala bir kıprtı yok :1:
hadi bakalım hayırlısı..kısmet buya bence 1 temmuzda gelir:))
bebek şekerlerimizin sepeti böyle kızlar.
diğer topicte göbüşümün de fotoğrafını ekledim ;)

süperrrr,pek süslü püslü amanınnnkaydirigubbakcemile2

slm kızlar.aile hekimliğinden geliyorum şimdi.tansiyonum yüksek çıktı.3 kez ölçtüler 14-11 çıkıyo..benim tansiyon normalde 10-7 olur..idrar tahlili istediler hemen.proteine bakılcakmış.2de alcam sonuçları. çok korkuyorum dua edin nolur yüksek çıkmasın protein değeri....

akşam volkan konak'ın konseri var ozamana kadar doğurmam inşkaydirigubbakcemile2 sağolsun bana moral olsun diye taaa istanbuldan geldi konser verecekkaydirigubbakcemile3

slm kızlar.aile hekimliğinden geliyorum şimdi.tansiyonum yüksek çıktı.3 kez ölçtüler 14-11 çıkıyo..benim tansiyon normalde 10-7 olur..idrar tahlili istediler hemen.proteine bakılcakmış.2de alcam sonuçları. çok korkuyorum dua edin nolur yüksek çıkmasın protein değeri....

sakın moralini bozma doğumuna az kalmış inşallah sonucunda guzel cıkar dualarımız senınlle canım

karnımda bır ağrı gaz sancısımı ayırt edemıyorum aşağıdanda arada bır sancı vuruyor anlamadım gitti:1:
dün aynı ağrıyı ben çektim en sonunda sıcak su torbasını sıcak suyla doldurup ayaklarımın altına koydum çok şükür bugün iyiyim..çok iyi geldi..dene istersen canım

geçmiş olsun canım..inş iyi çıkar sıkma canını..

dün aynı ağrıyı ben çektim en sonunda sıcak su torbasını sıcak suyla doldurup ayaklarımın altına koydum çok şükür bugün iyiyim..çok iyi geldi..dene istersen canım

geçmiş olsun canım..inş iyi çıkar sıkma canını..

cok sağol canım bi denim gecmezse artık hastane yolu gözükücek

Konuyu Toplam 16 Kullanıcı okuyor. (13 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
esraben, CAKIR, efber, haziranx, yase, duruslv, teacherofelt, medaa, LiNa_IsILCAN, hacersonol, nurdannurdan, esm_ckr, cedricx
medaaa kısss naptın ,bir doktora gittin bidaha gelmedin..
heralde doğurdu dedik:)))

herkese selamm
bundan sonra çok sık giremiycem siteye çünkü çarşamba günkü kontrolde gene sancı ve açılma çıkınca aynı gün doktorum doğumu gerçekleştirdi
çarşamba günü akşam 5.30 da barışımız doğdu
bugünde eve geldik
darısı sizlerin başına

Back
X