• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

Slm kızlar.
Ayyy bu gün inşallah annemler geliyolar.
akşama burda olurlar allah izin verirse.
Ben de okuldan geldim feciii bir yemek yedim.
Ayy sofranın başında doymak bilmiyorum.
Kalkınca da çok ağarlaşıyorum.
Çok yemişim çok.
Yarım saat kestireyim,kalkıp yemek yapıcam.
Sanırım son kez yemek yapıorum.
Artık annem bakar bize:)))
Bu arada MEdaaa tebrik ediyorum canım Allah analı babalı büyütsün.

gözün aydın şeker. anne gibisi yok...

kızlar bende dün doktordaydım.
nst ye girdim. bir sorun yok çok şükür.
kızım 2500gr olmuş :nazar:
şimdilik herşey normal dedi doktorumuz. doğumda normal gibi gözüküyor ama çatı muayenesinden sonra netleşecek.
bakalım haftaya tekrar gideceğiz.
ağrılarım, halsizliğim olyor dedim. normal, ağırlaşıyorsun günden güne dedi.. dinlen bol bol. ev işlerindende bir süreliğine izne ayrıl dedi. :dance:
ben yapmasam kim yapcaksa :bbo:

maşallah canım fıstığına :nazar:

slm kızlar.aile hekimliğinden geliyorum şimdi.tansiyonum yüksek çıktı.3 kez ölçtüler 14-11 çıkıyo..benim tansiyon normalde 10-7 olur..idrar tahlili istediler hemen.proteine bakılcakmış.2de alcam sonuçları. çok korkuyorum dua edin nolur yüksek çıkmasın protein değeri....

canım inşallah bir sorun çıkmaz.

herkese selamm
bundan sonra çok sık giremiycem siteye çünkü çarşamba günkü kontrolde gene sancı ve açılma çıkınca aynı gün doktorum doğumu gerçekleştirdi
çarşamba günü akşam 5.30 da barışımız doğdu
bugünde eve geldik
darısı sizlerin başına

hahahahah ben demiştim medaa kesin doğurdu diye bilmişim :)) maşallah canım gözünüz aydın olsun :) darısıda başımıza artık :))

ben geldim nst den kızlar. maşallah bişi yok. ama kordon çok kalın 2 yada daha fazla boyunluk gibi sarmış dedi. %90 sezeryan haftaya bakarız günü konuşuruz dedi, bir de bir belge imzalattılar. 38+4 de alıyorum ben genelde dedi, 13 temmuza denk geliyor.heyecan bastı yaaaaa

hayırlı olsun canım :)

ben birkaç aydır kullanmıyorum kızlar. trafik stresli ne kadar da olsa. araba evin önünde durmasına rağmen otobüsle gidiyorum gideceğim yere :) geçen alsam mı dedim ama cesaret edemedim yine.

bence otobüs daha riskli çok kötü kullanıyorlar.kendin kontrollü gidersin en azından.(sana söylüyorum ama bende yavaş kullanmayı hiç sevmem :bbo:)

pizza siparişi verdim şimdi. çok kötüyüm dimi :jeyyar:

ya offff ya bu yapılırmı şimdi :CüvCüv:
hamilelik boyunca hiç yemedim ama canım çok istiyo.
karışık tostu bile özledim
aslında ben çok fazla dikkat ediyorum galiba
insanlar burda birbirlerine fanta tavsiye ediyo çok şaşırıyorum
ben hazır meyve suyunu bile ağzıma sürmüyorum aylardır. asitli içecekler normal insana bile zararlıyken hamile birinin vicdanı nasıl rahat olabiliyo anlamıyorum açıkçası

Slm kızlar.
Ayyy bu gün inşallah annemler geliyolar.
akşama burda olurlar allah izin verirse.
Ben de okuldan geldim feciii bir yemek yedim.
Ayy sofranın başında doymak bilmiyorum.
Kalkınca da çok ağarlaşıyorum.
Çok yemişim çok.
Yarım saat kestireyim,kalkıp yemek yapıcam.
Sanırım son kez yemek yapıorum.
Artık annem bakar bize:)))
Bu arada MEdaaa tebrik ediyorum canım Allah analı babalı büyütsün.

canim allah kavustursun ben de senin gibi son kez yemek yapiyorum, son kez bulasik yikiyorum deyip duruyordum annem 1 aydir burada sagolsun inanilmaz rahatlik fakat bu defa da o kadar rahatim ki artik can sikintisindan habire yemek yiyesim varkaydirigubbakcemile3

sex mi? yok artık daha neler
senin doktorun da bi acayipmiş canım ya
son ay riskli olduğunu cümle alem biliyo kafamçokkarıştı

doguma 1-2 hafta kala riskli oldugunu duymadim, hatta dogumu kolaylastiriyor dedi doktorum onun icin onerdi, birde merdiven inip cikmami ve bol bol yurumemi soyledi.Ama benim gunum haftaya 30 Haziran, bebis 10 gun onde gidiyor cunku onun icin onerdi, senin hala zamanin varsa deneme tabii canim.

bizim bi arkadaşın düğünü var yarın şimdi haber aldık yemekliymiş kaydirigubbakcemile3 önce nikah olacakmış sonra bi lokalde yemek ayarlamışlar ama ilginç tarafı davetliler yemek parasını kendi ödüyormuş kaydirigubbakcemile3 bizim elemanda yemekli düğün yapmış oluyor kaydirigubbakcemile3

bizim bi arkadaşın düğünü var yarın şimdi haber aldık yemekliymiş kaydirigubbakcemile3 önce nikah olacakmış sonra bi lokalde yemek ayarlamışlar ama ilginç tarafı davetliler yemek parasını kendi ödüyormuş kaydirigubbakcemile3 bizim elemanda yemekli düğün yapmış oluyor kaydirigubbakcemile3

süpermiş hem takı tak hem yemek parasını öde,ne masraflı düğün öyle o!!!

flowersun cnm nasıl oldun? merak ettim.

saol canım kalçalarım ve belim hala ağrıyor ama dün geceki gibi şiddetli değil.doktor kese siyatik sinirine baskı yapıyor dedi inşallah akşam yine aynısı olmaz. yarın da medipol hastanesine gidicektik görmek için inşallah gidebilirim uzanarak geçiriyorum genelde . çok fazla sandalyede oturmamaya gayret ediyorum.

süpermiş hem takı tak hem yemek parasını öde,ne masraflı düğün öyle o!!!

bizim bazı arkadaşlar da yemek parasıonı alman usulü yaparak düğün yaptılar onların düğününe giderken takı takmadık tabiiki yoksa çok pahalıya gelir yani.hem çift kişi para öde hem altın al oo yani kimsede öle bi para yok.

bizim bazı arkadaşlar da yemek parasıonı alman usulü yaparak düğün yaptılar onların düğününe giderken takı takmadık tabiiki yoksa çok pahalıya gelir yani.hem çift kişi para öde hem altın al oo yani kimsede öle bi para yok.

kesinlikle :)

Back
X