• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

yatıyordum aslında ama uyuyamadım. kalkıp süt içeyim dolapta duracağına kızıma yarasın dedim kalkarken göbeğimi öyle bir şekilde gördümkü ödüm patladı yani . bir tarafta inanılmaz sivri birşey vardı hemen bağırdım aşkım aşkım kalk göbeğim yırtıldı galiba diye. çok korktum ve ağladım :gitme:. neyseki eşim sakinleştirdi meğersem ben uyurken hep öyle oluyormuş ben hiç görmemiştim ama eşim sık sık görüyormuş göbeğimi o halde. muhtemelen dirseği ya da dizi olabileceğini söyletti ay ben karnımı ellemeye korktum yavaş yavaş elletti neyse ağlamam geçti bir süre sonra. bende şuanda sütümü içiyorum.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bi alemsin canım yaaaa

kıslar bişey sorcam bana son 1 saattir çok garip bir sancı giriyor karnıma nefesim kesiliyor
ve 30 - 40 sn sürüyor 3 tür aynı ağrı doğum sancısı olabilirmi sizce suyum falan gelmedi ama

benim hiçfikrim yok canım yaa keşke tecrübeli arkadaşlar burda olsalar ben ne desem boş daha haftamda erken hiç sancım olmadı

bu gece içim çok huzursuz... sebep yok... uyuyup uyanınca insanın duyguları yatışır ya en iyisi gidip uyumaya çalışayım. yarın sabah umarım enerji dolu kıpır kıpır uyanırım. hepinize iyigeceler diliyorum kızlar.. tatlı rüyalar...:1hug:

günaydın şekerlerrr .....
doğum yapan bütün annişlerre hayırlı uğurlu olsunnn... rabbim sağlıkla sıhatlee analı babalı büyütmeyi nasip etsinnn darısıdaa diğer temmuz annelerinin bebişlerine

herkese günaydın..................

ben geldin aile hekimliğinden.idrarda protein çıkmadı çok şükür.ama tansiyonum niye öyle yükseldi doktor da anlamadı.takip edelim hergün tansiyonu dedi.ödem filanda yok bende nerdeyse hiç şişmiyorum ama ben de anlamadımbilmiyorumkismile

idrarda enfeksiyon varmış yine.antibiyotik vereyim istersen dedi.istemem dedim hele bi doğurim de bakarız:emir_bebek:

çok şükür herşey yolunda yani kaydirigubbakcemile2

canım çok sevindim gözün aydın. enfeksiyon için bol su içmek gerekiyormuş.

selam kızlar dün doktora gittim nst ye de bağlandım hifif sancılar belirlendi haftaya perşembe kontrol edicek yine ama çok büyük ihtimal cuma gününe doğum gerçekleşir dedi 38+3 te olmuş oluyor yani

2 temmuz cuma günü hayılısıyla ardamı kucağıma alıyorum :lepi: çok heyacanlıyım

hayırlısıyla insallah güzel haberlerini bekliyoruz.

yuppiiiiiiiiiiiii artık 4 yıllık mezunummmmm zemuszemus

gözün aydın canım...

kızlar doktordan geldim..

herşey yolunda çok şükür.:nazar:

kızım 3370 gr olmuş..:nazar:
12 temmuzu kesinleştirdik kısmet olursa 12 temmuzda sezeryana giricem.
6 temmuzda son kontrole gidicem..

hayırlısı olsun hepmiz için..

flowersun ben pompa falan almadım almıcem da.gerek olursa hastanemin yanıbaşı Carrefour..2 dk da alınır.

elfida77
senin içinde hayırlısı olsun..

hadi hayırlısı canım... bebeşine de maşallah...:nazar::nazar::nazar:

Günaydın kızlarrr.. .

Çok Şükür 38. Haftamıza gırdık...:nazar: dileğim bu haftanın sonunda yavruşuma kavuşmak artıkk :asigim:

Back
X