selam kizlar
bizim de bugun doktor kontrolumuz vardi. Bugun 35+6 olduk..
Oglusum Ates 2720 gr olmus boyu da 47 cm
Simdilik hersey yolunda gorunuyor. Bir tek ben toplamda 10 kilo almisim..

( Hedefim 10 kilo ile doguma girmekti..

(
Yalniz benim doktorum hala beni her hafta kontrole cagirmadi. Hatta bugun de 3 hafta sonra gorusuruz dedi. Eger o gune kadar olursa suyun gelirse, kanaman olursa 15 er dak araliklar 8 -10 sancin olursa beni ariyosun hemen dedi. Eger o tarihe kadar bebek gelmezse, o randevuda olur da bebek 40.haftayi gecerse ne yaparizi konusaakmisiz..
Belki herhafta cagirmamasinin sebebi haftada 2 kere NST ye girmemdir bilmiyorum. Ama sanirim herkesin doktoru son aylarda her hafta cagiriyor..
Bunun disinda simdilik normal dogum dusunuyoruz. Doktorum henuz cati muaynesi falan yapmadi. Bazi doktorlar sanci aninda yapiliyorlarmis sanirim. Epidural olup olmayacagina da o anki aci esigime bagli olarak karar vericez..
Bir de...Istanbuldaki anneler icin soyliyim.. Haftasonu dogum yapmayi planladigimiz Kadikoy Sifa hastanesine gittik.. Bebek icin o hastane cantasina koydugumuz bi dolun seyin gerekli olmadigini cunku hepsinin (bez, pisik kremi, sampuan, kiyafet, emzik, biberon vs..) hastane tarafindan karsilandigini soylediler.. Sadece bebek icin eve gotururken giydireceginiz kiyafetler ve isterseniz ana kucagi getirin dediler..
Haberiniz olsun..