bence biraz saçma olmuş. biz kaldırmasakta bence kalkarlar. kalksınlar tabi ya bebişle oynasınlar biz mama verirken izlesinler adamlar zaten bütün gün işte bebeği göremiyorlar bence daha iyi ailece vakit geçirmiş oluruz 5 dk da olsa.. bende odamı ayırmamki banane banane zaten ben ayırsamda benim adam yastığı eline alır göçebe gibi dolanır peşimde :)![]()
evet haklısın, gece de bu işin bir parçası sonuçta değil mi ama..
biz 1 aydır odaları ayırdık canım çünkü ben geceleri uyuyamıoyorum çok sıkıntılıyım onu da uyutmuyorum bir de sonuçta bazen nefes alıp vermesi bile batıyor sıkıntımdan yatağın bazen o tarafına bazen bu tarafına yatıyorum o da ben salonda yatayım dedi. iyi dedim ama şimdi diyor ki bebek ndoğduktan sonra da ben salonda yatayım bakarız dedim yani annem var başımda ona çok gerek yok ilk başta ama eninde sonunhda beraber yatçaz yani bebek te 1 ay ağlamıcak yaşında bile dişleri çıkarken ağlıyo bebekler.illaki o da uyancak sallıcak işe de gitse. ama arkadaşına ne ki ister kaldırırsın ister kaldırmazsın. şöle b,işi de var süt gece uykusunda salgılanmıyor sabahja kadar uyanık annenin sütü kesiliyor benim bir arkadaşımın eşi sırf sütü kesilmesin die hep karısını gece uyutur bebekle kendisi uğraşırdı. yani duruma göre davrancaz.
e gece uyuyamıyorsan normal tabi ..ben de sinir oldum tabi arkadaşımın akıl vermesine ama işte zaten bu dönemde sürekli akıl veren çok olacak şimdiden sinir olmaya başladım yani..