alınma gülüm bi arkadaşı demiş ya eşini salın kaldırma filan diye ben ona dedim o ne karışıyo diye senle ilgisi yok yani.muzda potasyum var enfazla magnezyum içme sodasında var ben magnezyum diasporal içiyorum ama sen onu içemiyosan soda iç derim.ben de bugün taş gibiyim karnım taş gibi sanki aşağıya baskı yapıyor bakalım görecez ne zaman gelecek bebek. 3 haftam var ama beklemicek gibi.
/QUOTE]
tesekurler cmm hatırladım sodada vardı ,
soda ve süt içiyordum hatırladım hafızam ıyıce sıfırlandı evın yolunu unutmam ınsallah
üzülme canım benim.. bende senin gibi üzdüm kendimi abin yine çıkıp gelmiş ne güzel benimkisi aylar var belki sene oldu 1 telefon açmayalı karısı kızıyor. gerçi insann içinde olsun arada bir arar napıyorsun der. eşinin nerden haberi olacakki? ay benimde ağlayasım geldi şimdi... demekki beni sevmiyor. sevse arardı senağlama senağlama
gebelık hassasıyetıdır kendını üzme
gecen gun kardesım ogluyla annemı almaya gelmıstı annem bendeydı
asagıdan yukarı cıkmadı yıgenımı goremedım dıye gozlerım doldu benımde oysakı önceden bu kadar duygulanmazdım
yıgenımı goremedım dıye agladım resmen
dünyadaki en büyük şansım eşimmiş bunu hamileyken dahada iyi anladım. ondan başka kimsem yok hiçkimsem... söylediklerin doğru gerçekten çakırcım. allah evlerimizin huzurunu, ağzımızın tadını hiç bozmasın, daim etsin :Saruboceq:
amınnnnn
merhaba kızlar...
size bişe sorucam..koltuk altınızda ve özel bölgenizde ten renginde kararma oldumu??benım olduda..koltuk altım bembeyazdı önceden..şimdi kararmış..ağdacı kızdamı sorun.tenımı yaktı diye düşünüyordumda.dün birisi hamılelıkten dedi???sizde de oldumu??
benım hep karaydı beyaz oldugunu gormedımkı bı turlu
ama bazılarının beyaz olluyor nasıl basarıyorlar bılmıyorum bıde ter yapısıyla ılgılı derler ben genelde terlemem terlesemde kotu kokmaz neden o bölgelerım kahverengı bılmıyorum