• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar selam.

yorgunlıktan ölüyorum yine kendimi fazla kaptırıp çok dolaşmışım.

geçmişi okumaya çalıştım ama mümkün değil hepsini okumam.

facebook da gurup kurmuşsunuz. hayırlı olsun.

ilerleyen zamanda belki bende katılırım aranıza. şu an için eşimle biz ortak kullanıyoruz face.

neyse ben gidip azıcık uzanayım.

hepinize iyi akşamlar...

bende geldim buradayım oooo çok yazmışsınız yaa okuyaamıyom ben bu geçmişi okuyamıyıncada sıkıcı oluyor bişi anlamadan bilmeden selam vermek sadece ben doğurunca hiç takip edemem galiba halbuki çok istiyorum sizden kopmamak

bende geldim buradayım oooo çok yazmışsınız yaa okuyaamıyom ben bu geçmişi okuyamıyıncada sıkıcı oluyor bişi anlamadan bilmeden selam vermek sadece ben doğurunca hiç takip edemem galiba halbuki çok istiyorum sizden kopmamak

senin yarın demi doğum ayyy ne güzel ve heyecan vericiiiiiii:emir_bebek:

slm kızlar bugün nişanım geldi az önce doktordan geldim kararı bana bıraktı hep normal istiyodum ama nişanı görünce bile elim ayağım dolaştı çok panik oldum birde doktorda ikinci çocuğuna hamile bi bayan vardı ilki normal olmuş ama bunu sezeryan yapıcam dedi ama sen yinede normal yap dedi iyice kafam karıştı eşimde kayınvalidemde zayıf bi yapıya sahip olduğum için sezeryan diyorlar tabiki en son karar benim ama yarım saat sonra doktoru arayıp sezeryan için gün istiycem artık umarım bebeğim ve kendim için doğru karar vermişimdir Allah hepimizin yardımdıcısı olsun sizinle paylaşmak istedimboshayallersmile
hadı bı cesaret ıstersen yaparsın bence

ben normalde 3 haftada aldırıyorum..bi de yaz ya şimdi..koltuk altı ve bacaklar daha sık istiyor aslında..en korktugum şey temizliğimi yapmadan sancı falan gelmesii..heralde sancılanırsam önce kuaföre sonra dr.a giderimm.gerçi kız eve gelir yaparım diyor..habersiz yakalanmayiim dee.ay çünki her yerin açılıyor..hasta bakıcıya varana kadar anesteziciler hemşireler..dr..ayy insan utanıyor yaa:kedi:
hatırlatma yaa
bıde ısın o tarafı var ve cok gıcık bı durum ınsanların bıyerlerımıı gormesı
eskıden kadınlar tek basına dogururmus yada sadece 1 koy ebesıyle s
sımdı tum hastane masallah goruyo

slmm

bende kopmak ıstemem ama bence fırsat bulamayız cunku fırsat buldukca ya uyuruz yada ev ıslerımızı yada dıger ıslerımızı halletmeye calısırız :)

kizlar bugun ebe geldi ve parmakla acma yontemini yapti, biraz canim yandi azicik da pembemsi kan geldi ama normalmis, bebisin kafasi bayagi asagida artik dedi.Bu islemden sonra 3 gune kadar bebek gelebilir gelmezse haftaya tekrar gelip deneyecek.Birde goguslerini sik o da doguma neden olur dedi, goguslerimi sikti ve sut geldi.

kizlar bugun ebe geldi ve parmakla acma yontemini yapti, biraz canim yandi azicik da pembemsi kan geldi ama normalmis, bebisin kafasi bayagi asagida artik dedi.Bu islemden sonra 3 gune kadar bebek gelebilir gelmezse haftaya tekrar gelip deneyecek.Birde goguslerini sik o da doguma neden olur dedi, goguslerimi sikti ve sut geldi.
nişan mı geldi acepp

amın
ben hurma falanmı yesem yada ananas suyu falanmı ıcsem bunlar dogumu tetıklıyormusya ,
ben normal ıstıyorum ama bebegın ırılmesındende korkuyorum ozaman normal doguramam,
mesela çağla şıkael 8 aylık dogurdu normal yolla mınıcık bır bebek acaba bılerek bıseylermı yapıyoda erken doguruyo bu mankenler
gerçi bizim erken degıl 37 haftadan sora dogan bebekler normal sayılıyor bıde bende gebelıkte seker cıktı bebek 4.5 kılo olursa mecburen sezeryan olur doguramam gıbıme gelıyor

canim bana dr hurma, anans, anans suyu, ahududu cayi, yuruyus, merdiven inip cikma ve goguslerini sik dedi ve birde sex onerdi, dogum icin benim gunum dundu ve bitti, bu arada 1 cm acilmisim henuz.Bu arada ben dogum basladigi anda acilmaya basliyorz sandim ama anladdigim kadariyla gunler oncede acilabiliyorsun bu konuda bilgisi olan var mi?

slm kızlar bugün nişanım geldi az önce doktordan geldim kararı bana bıraktı hep normal istiyodum ama nişanı görünce bile elim ayağım dolaştı çok panik oldum birde doktorda ikinci çocuğuna hamile bi bayan vardı ilki normal olmuş ama bunu sezeryan yapıcam dedi ama sen yinede normal yap dedi iyice kafam karıştı eşimde kayınvalidemde zayıf bi yapıya sahip olduğum için sezeryan diyorlar tabiki en son karar benim ama yarım saat sonra doktoru arayıp sezeryan için gün istiycem artık umarım bebeğim ve kendim için doğru karar vermişimdir Allah hepimizin yardımdıcısı olsun sizinle paylaşmak istedimboshayallersmile

belki normal yaparsın bekle bakalım açılma falan olacak mı ? bazen çok nadir de olsa çok iyi açılma oluyor o zaman sezeryana luzum yok 2-3 saatte doğurabilirsin belki de..

suhenza,hurma ye ..hurma oksidasin hormonu salgılar,yani rahmin kasılmasına neden olan hormon..rahmin kasılırsa açılır ve doğum gerçekleşir..göğsünü sıkman da rahmin kasılmasına neden olur...

Back
X