ayy ben daha beterini biliyorum yaa.bizim temizlikçi kadının ilk kızı zaten erken doğuyor prematüre göbeğini küflü bıçakla kesiyolar köy yerinde çocuk mikrop kapıyo morarıyo çocuğu kayınvaldesi bişi yoktur diye doktora götürtmüyolar sonra bir komşu alıp götürüyor kavga dövüş çocuk 1 ay küvezde kalıyor iyileşiyor ikinici çocuk erkek bu sefer istanbuldalar çocuk yine erken doğuyor kocası taksici kadın arıyor taksi durağını sancısı tutuyor kocası tamam geliyorum diyor ama şu servisi de yapayım bu servisi de yapayım diyor trafik filan gelmiyor kadın da artık doğurcak dayanamıyor evde yanlız komşusunun kapısı tıklıyor komşusu atıyor bir taksiye neyse onlar da trafiğe takılıyor ve oğlan taksinin zeminine düşüyor doğuyor yani ama o bebek te yaşıyor şimdi üniversitede ama bu arada taksici baba eve geliyor bakıyor hanım yok nasılsa birisi götürmüş hastaneye diyor ve yatıp uyuyor sonra hastaneye bile gitmiyor komşusu çıkarıyor hastaneden kadını çok acaip rahatmış eskiden adamlar hala evliler ben olsam boşanmakla kalmam hertürlü davayı açarım valla.şimdş adam böbrek hastası ve yine karısı bakıyor adama temizlik yapıyor çocukları okutuyor adamın tedavisini yaptırıyor filan.
akannehir akannehir akannehir
yok artık ya... offf içim daraldı flower ya ...