kıslarrr dün kayınvaldemle konuştuk belki ilk defa bu kadar sohbet ettik :))) kendi hamileliğini anlattı ilk bebeğini 1300 gram doğurmuş ilk eşinden olan oğlu çok şaşırdım köy şartlarında nasıl yaşattı anlamadım valla. diyor işten güçten yemek yemeye fırsatımız olmuyordu bide 16 yaşındaydımhiç kimse hamile olduğumu anlamadı doğumdanda bişey anlamadım dedi. ama takdir ettim o şartlarda yaşamış bebeği günümüzde küvezler bir sürü imkan varken yaşatamıyorlar bazen.
yasatması enteresan dogduktan sora tarılması ve gramajının bılınmesıde enteresan köy yerlerınde tarmı martı yok benım bıldıgım
doguyo bebek annesının memesıne yapısıyo
ne mama var ne de bızım suan aldıgımız bır ton malzeme
oralarda bırcok sey yok
üstelık bizim köyde doğalgaz ve suda yok ve annemız bızı orada 5 yıl bakmıs
dusunebılıyormusunuz ne kadar zor sartlar
annem dıyo bu sarlarda 5 taneyı bı arada buyuturum ne varkı dıyor
nehir..güneş.. amaaan aklıma hiç gelmiokii..eşim deniz diyor..ama küçük bir ayrıntı deniz bnm adım..ben seslenemem diye endişe ediyorum..şu olsun diye direteceğim bir isim de yok..güneşi ben istiyorum eşim beğenmiyor..nehirde de ikimizde kararsızız...nette isimlere bakmaktan beynım sulandı..bi tane hoşuma giden bulamadım
bosver bence yabancı ısımlerı yınede sen bılırsın ama bence ırmak yada nehır cok guzel bır ısımsirena nasıl sizce kulağa hoş geliyormu.fransızca ve ispanyolca denizkızı demekmiş..
bak nehir, ırmak onlarda çok güzel :)) çoğunlukla erkeklerde duymasam toprak ta çok güzel :))
katılıyorum nehır ve ırmak cok hoş isimler kız için
ama erkek ıcın kararsızım hala bulamadım
esım mert koymak ıstıyor
ben karar veremedım