• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

vardır elbet bir yolu sen kafanı yorma canım doktor senin için en uygununu yapar....
doktor bana dedi sen normal yapabilirisn iri bir kadınsın dediğsempatiksalakcinniboydan herhalde 170 falan.bende eminmisiniz dedimsempatiksalakcinniama daha çatı muaynesi olmadım

ooohh ne ii be ne güzell gezdi bizim annelerin hepsi bugünnn.sen de benim yerime gezseydinn bacımmm:kedi: benim inmedi henüz aşağıya karnım nedenkineee?CADIARZU
bana da herkes aşağı inmiş dio karnın.
doktorum henüz tam yerleşmemiş kafası dedi.

tam olarak ne zaman yapılıo çatı muayenesi.geçen dedim druma ne zaman yapılıcak die.sabret acele etme o kadar dedi...allahım öldürcek bu drun rahatlığı beni...kaydirigubbakcemile3
keşke bizim de belli olsa günümüzzz....

ooohh ne ii be ne güzell gezdi bizim annelerin hepsi bugünnn.sen de benim yerime gezseydinn bacımmm:kedi: benim inmedi henüz aşağıya karnım nedenkineee?CADIARZU

walla canım 3 aydır ewden dışarı ilk çıkışım diyebilirmzemuszemus ayıpsın senin yerinede qezdim temiz hawayı soludum.benim sancılarım falan başladı ama 2 haftadır buqünde artık bacaklarım inan karnımı taşıyamıyo kopuyo aqrıdan:bbo: aşaqı inince daha da aqırlaşıyomuş insan anladım wallaabilmiyorumkismile

sağol teşekkürler şimdi daha iyiyim kötü bir gece ve gündüz geçirdim inşallah bu gece uyursam biraz rahatlar. acil nst vajinal muayene herşeye bakıldı ağrılar içinde kıvranıyorum ama nstde hiçbişey çıkmadı kasılma filan. bebek iyi dedi doktor baskıdan oluyor ama dayancaksınız dedi 2 tane minoset içtim şimdi biraz daha iyiyim bakalım yarına hayırlısı. bana oluyor bu ağrılar arada.

çok geçmiş olsun,
ağrı yokken uyumayı deneseydin,
baskı neden oluyormuş? yorgunluktan falan mı?
istirahat edince de azalmıyor mu ağrı?

tam olarak ne zaman yapılıo çatı muayenesi.geçen dedim druma ne zaman yapılıcak die.sabret acele etme o kadar dedi...allahım öldürcek bu drun rahatlığı beni...kaydirigubbakcemile3
keşke bizim de belli olsa günümüzzz....
valla bende sordum geçen son haftalarda dedi ama hala yapmadı bende o kadar temizlendim gittimbilmiyorumkismilebelki sancı geldiğinde bakar ama gelecek hafta için de biş demedi yapıcam diye:ecrin_bebek:

doktor bana dedi sen normal yapabilirisn iri bir kadınsın dediğsempatiksalakcinniboydan herhalde 170 falan.bende eminmisiniz dedimsempatiksalakcinniama daha çatı muaynesi olmadım

çatı muayenesinnden sonra doktorunuzla beraber karar verirsiniz. doğum şeklinize.

her ikisininde artısı eksisi var bana göre.

kişiye uygun olanını seçmek en iyisi.

ben şu an için hiç düşünmüyorum ne nasıl olacak diye. haftaya doktorumla enine boyuna konuşacağım.o zaman kararımı vereceğim net olarak...

ama ben yazda olsa çok sıcak suyla banyo yaparım.

banyodan çıktığımdada kalbim yerinden çıkacak gibi olur.

bir saat kendime gelemem.

bu fikir benim için pek uygun değil galiba:(

ben de öyleydim ılık suyla bile duş alamazdım, soğuk denize giremezdim,
ama şu son 2 aydır soğuğa yakın su bana iyi geliyor,
sıcak suyu yüzüme bile değdiremiyorum akannehir

walla canım 3 aydır ewden dışarı ilk çıkışım diyebilirmzemuszemus ayıpsın senin yerinede qezdim temiz hawayı soludum.benim sancılarım falan başladı ama 2 haftadır buqünde artık bacaklarım inan karnımı taşıyamıyo kopuyo aqrıdan:bbo: aşaqı inince daha da aqırlaşıyomuş insan anladım wallaabilmiyorumkismile

iyi yapmışsın gülümm gez bebiş olmadann ....
soon zamanlar çok ağır olunuyoo gerçekten.sancıların bu yalancı doğum sancısı gibi mi sancıların?

çatı muayenesinnden sonra doktorunuzla beraber karar verirsiniz. doğum şeklinize.

her ikisininde artısı eksisi var bana göre.

kişiye uygun olanını seçmek en iyisi.

ben şu an için hiç düşünmüyorum ne nasıl olacak diye. haftaya doktorumla enine boyuna konuşacağım.o zaman kararımı vereceğim net olarak...
şuanda yapabilir bir durumda isem normalde kararlıyım.
ama tabiki illede olacak diyemiyorum çünkü bazen normalde zararlı olabiliyor.
bebiş için en hayırlısı ne ise o olsun:ecrin_bebek:

çok geçmiş olsun,
ağrı yokken uyumayı deneseydin,
baskı neden oluyormuş? yorgunluktan falan mı?
istirahat edince de azalmıyor mu ağrı?

valla canım anlamıyorum bazen oluyo bazen olmuyor. ama uyku tutmayınca uyuyamayınca daha fazla oluyor. gece sol tarafıma yatıyorum ya önce sol kalçama giriyor ordan bacağımı sarıyor ve belime çıkıyor. sonra yatamamaya başlıyorum çünkü sağ tarafıma yatamıyorum ben sağ kasığıma sancı giriyor e sırt üstü zaten yatamıyorum gecenin bir vakti uykum var ama ağrıdan ve yatamamaktan dolaşıp duruyorum evde. doktora anlattım aynen böyle siyatik sinirine baskı yapıyor dedi bu sinirden bacaktan sırta başa kadar heryeri ağrıtırmış yapacak hiçbişey yokmuş minoset iççekmişim magnezyum iççekmişim onlar rahatlatırmış uyumaya çalışçakmışım. hergün olmuyor da 3-4 kere böyle çok kötü oldum yanii. ben de çaresini bulamadım henüz.

şuanda yapabilir bir durumda isem normalde kararlıyım.
ama tabiki illede olacak diyemiyorum çünkü bazen normalde zararlı olabiliyor.
bebiş için en hayırlısı ne ise o olsun:ecrin_bebek:

canım bende sezeryanda kararlıyım ama doktorum normal taraftarı. bana çünkü sancın geldiğinde önce normal için şartların uygun mu ona bakarız normal yaparız dedi.

bende ama diyivce o da birdahakine konuşuruz dedi.

hayırlısı olsun bende illaki şu olsun diye diretmeyeceğim.

hangisi hayırlısı ise o olsun...

canım bende sezeryanda kararlıyım ama doktorum normal taraftarı. bana çünkü sancın geldiğinde önce normal için şartların uygun mu ona bakarız normal yaparız dedi.

bencede normal bir dene doktorun kendine ve sana baya güveniyor olmalı böyle dediğne göre en azından denemedim demezsinyerimseniben

valla bizimkide babasına çekmiş o zamansempatiksalakcinni kız aldığımız kıyafetleri fazla giyemcek bu tosuncuklar:kedi:
ya nstde en fazla 160 gösterio benim sancı olduğu zaman kaç gösterio br bilgin varmı?

valla ben hastane çantasını tekrar açıp baktım hastane çıkışlarına allahtan hastane çıkışları 56cme göreymiş 50cm ekstra tulum almıştım 3-4 adet onları hastane çantasından çıkardım 56cmlik bişiler koymaya çalıştım.. ultrason da kiloda yanılabiliyor boyu uzun olduğu için kiloyu da fazla gösteriyor bazen yani ben öyle umuyorum ama yani bu gidişle ultrasona göre 4kg filan doğcak görünüyor . yani ben de ufak tefek bişeyim üstelik çöp gibi zayıfım toplam 7 kilo aldım 3 buçuğu bebek. garip geliyo bana.niye böyle oldu diyorum doktora daha ne istiyosunuz diyor ama ben kendimi halsiz hissediyorum sanki bacaklarım belim karnımı taşımıyor gibi
nstde 160 gösteren sancı değildir heralde bilmem benim nstde sancı çıkmıyor kasılma 15-20 filan arasında gidip geliyor bana doktor zerre kadar kasılma yok dedi kalp atışları ise 140-160 arası gidip geliyor hareket ettikçe 160a çıkıyor. senin 160 dediğin kalp atışı olmasın.ay neyse çok uzun yazdım.

normal doğumda ağrı girdikçe ıkındıkça rahatlıyorsunn bahar.belki ilk etapta sancın tutarsa sezeryanı beklerken bile doğurabilirsin.öyle bi mucize ki normal doğumm ağrılar zaten ıkınmaya itiyo seni.ıkındıkça da rahatlayıp çıkarıveriyorsun bebeği....
inş hakkında hayırlı olan doğum neyse onu yaparsn cnma.s.

Back
X