Eşimle konustuk... o nasıl iyi hissedeceksen diyor ama ben hala karar veremedim...bilmiyorumkismile
Canım 6 ay önce dogum yapan arkadasımda bana dun aynen bunu soyledii...
Benim doktorumda en basından beri normal dogum dedi.. ama ben panık oluyorum ve korkuyorum... bırde cok duzenlı olan tansıyonum doktorun yanında 9.14 e cıkıyor... ve dogum belırtısı hıç yok bende... artık ellerım kollarım dayanılmaz şekılde agrıyor ve uyusuyor mafoldumben
dr. son anda tansıyon sorunu yasarsan, normal dogumdayken senı sezeryana alırım dıyor.. ve bana oyle gelıyorkı sen normal doguramıcaksın dıyor...
gercekten alllak bullak oldum... normalden korkuyorum... sezeryandan korkuyorum.. ben bittimmmm kafamçokkarıştı
panik yapma canım benim herkes doğuruyor öyle de böyle de doğuracaz bi şekilde.bana da doktorum tansiyonunuz yüksek olsaydı sizi daha erken sezeryane alırdım ama ağrınız var diye alamam demişti. yüksek tansiyon tehlikeli sanırım onu bence kontrol ettir sık sık. ve doktoruna güven. senin için nasıl uygunsa ya da kısmetinde ne varsa o olacaktır. inşallah bebeğine sağlıkla kavuşacaksın.