bizde geldıkkkkk pazardan
sıcaktı hava
mıllet gene karnıma baktı dık dık
neyse tıngır mıngır yavascana geldım
sırtüst yatmak hele ki son aylarda hem sana hem bebeğe çok zararlı canım. yani 5-10 dakkadan bişi olmuyormuş gerçi ama arkada bulunan ve kalbe temiz kan taşıyan 2 tane anadamara gebelik kesesi baskı yaptığı için kalbe ve beyne oksijen azalıyormuş ve vücut ta bebeğe giden oksijeni kesip anneye veriyormuş dolayısıyla bebek oksijensiz ve besinsiz kalıyormuş bu durum eğer çok uzun sürerse bebeğin kalbinde soru n olması riski varmış ama en büyük problem anne açısından annenin tansiyonu düşüyor ve işte bazı sorunlar baş gösterebiliyormuş. ama herkeste olacak die bişi yok bir de gece uyandınız baktınız sırtüstü yatıyosunuz endişe etmeyin diyorlar sadece uzun süre sırtüstü yatmayın son ayda diyorlar.doktorlar söyler aslında sırtüstü yatma diye sana söylemedi mi? ben nstye bile sol yana yatarak bağlanıyorum artık hiç yatamıyorum sırtüstü.
ılk defa duyuroum cok sasırdım haberım yoktu dr da soylemedı bıse bundan sora dıkkat edeyım ozaman tesekur ederım
ya burdan ogrenmesem nolucak nıye anlatmıyo bu dr mıllet ı herseyı bılmem
gercı kadın cok yogun ama madem önemlı bıse demesı gerekırdı
kızlar sizce 38+4 erken mi sezeryan için? doktor 39+1 de alacaktı 2 gün daha geç olsa daha iyi dedi aslında kilosu da yeterli hatta fazla ama benim ağrılarım var ve eşim de cuma günü olsun diyo diye 38+4te sezeryan olcam. ama nstde de hiç kasılma yok yani. erken mi aldırıyorum acaba?
bens ezeryan yapsam hemen yaptırırdım cunku 37 haftayı gectık
bundan sonra hersey normal sayılıyor
senınkı masallah tosuncuk oyuzden sen ıyı bıle bekledın bravo
evet bebeğim geçen hafta cumartesi günü 3,5kg 52cmdi aslında

38+4ten sonraya kalırsak iyice büyücek zaten artık karar aldık ama birden çocuğun hiç gelesi yok keyfi yerinde alıyoruz die huzursuz oldum.doktor da 19unda alsaydık 2 gün daha dursaydı dedi önce sonra ağrılarım olunca tamam 16sında cuma alalım o zaman dedi şimdi anestezi uzmanıyla görüştüm de birden heyecanlandım.
masallah
hadı kurtul darısıda bızım basımıza
valla flower senin sezeryandan sonra ben normal bekleyeceğim sat a göre 20 temmuz görünüyor benim bebişde tosuncuk gözüküyor bu seferde korkuyrom ya normal yapamazsam diye ama kararlıyım bakalım:Saruboceq:
benımde sat 27 temmuz ama genelde 7 gun önce gelıyor
benım 20 temmuz senın 13 temmuzda gelebılır buyuk ıhtımalla bebekler
benım bebek 2 gun daha kalırsa aslan burcu olucak sanırım
fala ınanma falsız kalma demısler :))
valla kimseyi ilgilendirmez bence

laf söyleyene ben olsam ağzının payını veririm.
tabı cnm herkes kendı bebegını ıstedıgı gıbı dogurur kıme neymıskı bu vucut sızın degılmı