günaydın kızlar..bende dün akşam muayne oldum bebiş doğum kanalına girmiş,kilosuda 3380 gr olmuş suyu falan iyi dedi..
2 ay öncede demişti şimdide dedi bebeğin sağ böbreğinde hafif su birikimi var dedi doğumdan sonra geçer önemli değil dedi.ama önemli değilse neden söylüyoki,kafama takıldı..
bide normal istiyosan çatı muaynesi yapalım dedi , yarın yapıcak çok feci utanıyorum ve geriliyorum,korku değil sadece utanma,napcam yarın bilmiyorum..dün bütün gece uykumda bile aklımda bu vardı üffffffffffffff....
dr bugun bana rahımde açılma varmı dıye ılk defa alttan muayene yaptı
bu muayene catı muayenesımı yoksa rahım acılması muayenesı farklımı bılmıyorum ama ılk defa yaptı
daha önce baska bi dra vajınal muayene olmustum
bu dra ılk defa oldum onlar alısık zaten
eldıvenıne jel surdu ve açılma varmı ona baktı
sanırım parmaklarını ıler ne kadar gıdebılıyora sokuyor ve rahımde acılma varmı dıye bakıyor
benık acılmam yoktu darlık vardı ve baya ılerı gıdınce ben tamam dedım istam dısı ama acımadı fazla cunku elıne jel surdugu ıcın acıtan bıse olmuyo sadece benım darlıktan dolayı rahım izin vermedi ondan yani
sıcak su torbalarına kaynar su doldur belıne koy floversun belkı ıyı gelırbelim çok ağrıyo kızlar ölüyorum resmen. minoset içtim magnezyum içtim sıcak banyo yaptım belime tuttum sıcak suyu yattım 1 saat daha uyudum ama yok. çok ağrıyo çok ağrıyo. dün gece 2 saat bile uyuyamadım bel ağrısından sabah eşim işe giderken ağladım resmen. nefret ediyorum hayattan diye.sabır sabır diyor o da. ben bu uykusuzluk ve yorgunlukla moral bozukluğuyla nasıl ameliyata gircem nasıl emzircem millet bol bol dinlen uyu diyor bense cenaze gibiyim
bıde yat ve dinlen gerekirse uyu surda kac gunun kaldıkı zaten bebek dogunca uyusuz kalıcan
agrı kesıcılerde uyku yapar zaten
bende ilk defa dun 3e kadar uyyamadım arnımda bebek hareket ettıkce sancı oldu ben karpuza baglamıstım ama demekkı yavas yavas baslıyor dogum surecı
flower o kadar üzülüyorumki inanki sık dişini nolur doğumla beraber hepsi geçecek inşallah çok az kaldı senin. seninle problemlerimizin kaynağı farklı ama yaşadığımız sıkıntılar aynı. birde benim nefes alma problemim oluyor çok tıkanıyorum geceleri bağıra bağıra ağlıyorum nefret ediyorum artık herşeyden diye. bazı geceler çok çaresiz hissediyorum. Allahım bu gece bnei kurtar diye ağlıyorum. ama benim gündüz olunca geçiyor. gündüz çok şükür sapasağlamım ama gece oldumu başlıyor işte
eczanelerde satılan nefes acıcı vıksler var buharla uygulanan onlardan yapsan sana ıyı gelırmı acaba sonbahar
banada bazen oluyor cok gıcık bı durum ordan bılıyorum hemen oturuyorum veya dık yatıyorum kı gecsın dıye
sen eger bırazda kılo aldıysan onunda etkısıyle daha fazla olabılır
bı örtüyle buhar yapıp bu nanelı vıkslerı sıcak suya atıp buharıyla sounum yapıyorsun kapalı örtünün altında rahatlatıyor her aksam ondan yap diycem ama hamıleler yapabiliyormu eczacıya ve druna sorman lazım
bence sorun olmaz gıbıme gelıyor ama gene sen sormadan yapma bence