bende hep korktum korktum gittim sezoş tarihi aldım. dün dr dan gelirken yold eşime diyorum acaba hata mı yaptık diye ? eşimde en sonunda dedi ee sende bir karar ver diye. ne biliyim ya korkum herşeyin önüne geçiyor. eşimde diyorki çok sıkıntıya girmeden günün sattin belli olsun gidip bebişi alıp gelelim. ben gün aldım ama bi tarafım hiç rahat değil. çünkü herkes doğum uzmanı kesilmiş anlamsız bir normal normal baskısı var ya fıttırcam artık. kimse anlamıyormu ne kadar korktuğumu bu önemsiz birşey mi?
Canım bende senin gibi bir ara acayip korktum ve tamam dedim kendi kendime.. sezeryan olucam.. olsaydım 1 hafta olmustu dogalı kızım...
benim eşimde senin eşin gıbı beni destekleyıp gidelim alalım gelelım dedı.. ama etrafta kı insanlar inanılmaz kafamı karıştırdı... pişman olursun en azından dene faln filan... bilemiyorum.. doktorda normal dogum için herşey normal deyince bekleme kararı aldım bende.. İNŞAALLAH hakkımızda hayırlısı böyledirr :Saruboceq:
Haa korkularım bittimii ? bilemiyorum.. ufak bır sancıda elim ayagıma dolaşıyor bilmiyorumkismile