merhaba, benim beklenen tarihim 2 ağustos ama belki erken de gelebilirmiş.. birşey sorucam: bu kan haplarını doğum sonrası da kullanacak mıyız..ve/ya başka kullanacağımız ilaç olacak mı..ona göre s.ocağından yazdırıym..
benım doktorum benım daha once kullandıgım elevıt vıtamın ve omega 3 u hamılelıgımın son 2 ayı kestırdı bebek ırı olmasın dıye ama dogumdan sonra bunlara devam et sutunu artırır dedı
yanı sen omega 3 ve elevıt vıtamın ısteyebılırsın saglık ocagından kan hapını bılmıyorum ebeler bu konuda bılgılıdır bence onlarada sor yada sağlık ocagının druna sor cnm
kıslar günaydın..bugün doktora gittim nst ye girdim sancı falan çıkmadı.39 haftadayım,doktor da baktı sonuca iyi dedi haftaya gel dedi.başka bişi demedi..yani hiç ultrasonda falan bakmıyolar hastanede sinir oluyorum,burda bi sürü şey okuyoruz yok eş yaşlanması,su azalması,bebeğin kakasını yapması falan bunları anlaması için bakması gerekmezmi ne bilim?özel muaynehanesinede gidiyoruz birde yani..ama en son gideli 2 hafta oldu bende paranoyak oldum ya bebişe bişi olursa diye..
slm facedekı temmuz annelerı bolumu kapandımı goremeıyorum artık facede
bizim dr muhakkak ultrasonda suyuna bakıyor cunku suyu bıtınce yada cok azalınca hemen sezeryana alıyoröar dıye bılıyorum cnm bence druna sor bı
Selam kizlar
bugun ben de nstye gittim 39 + 3 teyim ve yine herhangi bir sanci vs cikmadi. Ben de artik hem sicaklardan asiri bunaldim hem de artik biran once gelsin bebis diye esimle karar verdik ve doktorla konustuk.
Beklenen tarihi olan 27 temmuza kadar bekleyelim. Gelirse normal dogum olsun. Eger gelmezse 27 sinde sezeryan olsun. Dedik. Umarim bebisim icin de benim icin de dogru bir karar vermisizdir.
Oglusum bir hafta once 49cm 3300 grdi. Bekliyoruz ama gelmek bilmedi tembel bebisim. Biz yine de normal suresini tamamlasin olmazsa sezeryan olsun dedik.
Bugune kadar hic sezeryan dusunmedigim hep normale kendimi odakladigim icin bi garip hissediyorum kendimi. Umarim yanlis bi karar vermiyorumdur...

eyvahedigeldismile
aynen benımle aynı gıbısın
benımde son kontrolum ve sata gore dogum gunu 27 temmuz
ogune randevu verdı dr
o zamana kadar dogarsa ne ala dogmassa epıduralle sezeryan olucam
bende normal dogum yanlısı ıdım ama artık cok zorlanıyorum karnım cok buyudu
ayrıca bı arkadasım epıdural sezeryan oldu ertesı gunu ayaklandı 3-4 gune kadarda kızın aof sınavları falan vardı onlara gırdı demekkı cok zor bısey degıl
kimse yok burda :umursamaz:
nazo doguran gıdıyo bebesıyle ugrasmaya
yok sutuydu sagmasıydı sarılıktı vs
dogurmayan bıkac kısı kaldık
yarın sende hayırlısıyla dogurunca gıdersın
ben kalırım burada tek
bende salı gunu belkı dogururum
artık yatmak kalkmak cok zor oldu
beyaz shovdakı husmen gıbı oldum :dance: