kızlar biraz moralim bozuk...kızımın renginde bugün yine hafif sararma izledim...
yarın da kontrolu vardı zaten değerine bakılacaktı ama sanırım yine biraz yükseldi..:1no2:
ya da bana mı öyle geldi bilmiyorum.
sık sık emziriyorum sütüm de var ama anlamadım..
doktorunu aradık söyledim..
mama verin yarın bakarız dedi..eşim de mama almaya gitti almamıştık..
umarım yarın değeri yine yüksek çıkmaz..poffff
((
Saruboceq:
herkes de yüzüne sarı örtü örtmediniz diye oldu diyor:1no2:
Canım çok geçmiş olsun.Benim oğlumda sarılık olmuştu.Hemde öyle böyle değil,değerimiz 25 ti.1 gün fototerapi gördü.Çok şükür 1 gece kaldık.Tam 40 gün sürdü sarılığımız,2 günde bir kan alınıyordu kuzumdan,o ağladıkça bende ağlıyordum.Sarılık takip edildikçe zararı yok,sakın üzülme canım.Kızını öpüyorum.
slm kızlar
sezeryan mı normal doğum mu daha iyi diye konuşuyoruz ya hep
ben 9 saat suni sancı çektikten sonra spinal sezeryanla oğlumu dünyaya getirdim
sezeryana ağlaya ağlaya girdim hiç istemiyodum zaten
10 gün oldu nerdeyse hala yataktan kalkarken birilerinin desteği olmadan rahatca kalkamıyorum,eğilip kalkmak acı verici..
şansım olsa normal doğum yapardım kesinlikle
Ben 2 kez sezeryan oldum.İlk sezeryanım spinaldi çok memnun kalmıştım,ağrım yok denecek kadar azdı.Ama ikinci anestezi ile oldu bayılttılar,uyanınca ağrım çok oldu.2 gün sıkıntılı oluyor.Gerçi ben hiç dinlenemedim oğlum 5 günlükken sarılık olunca hast.demir sandalyelerde bekledim saatlerce,sonra gün aşırı kan testi için gittik,hala ağrılarım oluyor.Dinlrnmek çok önemli sezeryanda.
Doğum yapan kuzusunu kollarına alan bütün arkadaşlarımı tek tek kutluyorum ve öpüyorum.Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin yavrularınızı.
Teyzeleri benim oğlumda zamanında doğmuş olsaydı,şimdi 7 günlük olmuş olacaktı,ama biz 48 günlük olduk.

Doğmakta acele ettiği gibi,şimdide çok sabırsız acıkınca hemen doyurulsun istiyor,olduda hemen emzirmezsem kıyametler kopuyor,iki eliyle nasıl ittiriyor göğsümü görmeniz lazım.:ecrin_bebek: