slm kızlar
ben salı gunu aksamı dogurdum
normal dogum nıyetıyle gırdım 4-5 saat sunı sancıdan sora olmayınca epıdural sezeryan oldum bı ara dogum hıkayemı yazarım
suan bebegımle evdeyız
ama goguslerım cok sıs kocaman oldular
bebek emıyor ama gogus uclarım cok acıyor
bısey sorucam
sılıkon uc aldık ama o kuruyucu uc galıba onunla bebek ememıyor cunku meme ucuna yapısmıyor
kenarlardan hava cekıyor oyuzden olmuyor
el pompasıda aldım bebedorun oda hem acıtıyor hemde guzel cekmıyor
sırayla 2 saatte bır emıyor bebek once sag gogsumu verıyorum 2 saat sorada sol gogsumu verıyorum yanı her gogusu 4 saatte bır emzırmıs oluyorum
cok sısıyor ne yapıcam hemde acıyor
lasınoh krem suruyorum ama meme uclarımda cok kucuk
acaba ne zaman hem memelrım ıner hemde meme acım gecer bılen varmı
bıse sezeryan dıkıs acısı tamamne ne zaman yok olur
sımdı 1-2 kılo bıse kaldırsam karnım acıyor
canım gözün aydın sağlıkla gelmiş bebişiniz benimde aynen senin gibi gögüslerim feciydi şişlikten kızım ucunu bulamıyordu göğüs ucu almıştım bir hafta sonra doktora kontrole gittiğimizde kızım acıktı emzirmek için gögüs ucuyla emzirmeye çalışırken hemşire buna hiç gerek yok dedi ama baktı gerçekten çok şiş ve serttiler hiç sağdınmı dedi ozman daha sağma makinesi almamıştım yok dedim hemen hastanedeki sağma makinesini getirdiler çok kuvvetli tabi onlarınki sağarkende eliyle masaj yaptı sıkarak göğüslerimi nasıl hafifledim anlatamam nasıl süt çıktı bide süt kanallarını açman lazım dedi o günden sonra ne gögüs ucu ne krem hiç bişeye gerek olmadı canım istersen doğum yaptığın hastaneye bi sor belki öyle makine vardır yada kendin sağarken aşağıya doğru masaj yap elinle sıkarak kanallar açılıyo gerçekten