- 27 Kasım 2008
- 2.841
- 8
- 116
,gull bebişin nasıl seninkiyle benimki aynı gün dogacaktı bizimki erken geldi
canım çok şükür iyi sarılığımız vardı düşük seviyede çok şükür geçti. gaz sancılarımız oluyor o zamanlar burnumuzdan geliyor
ben tam tersi diye biliyorum. anne sütü alan bebekler günde 4-5 defa yapıyor mama takviyesi olduğu zaman kaka gecikiyor. mamanın sindirimi daha zor. benim sütüm artmıyor ne yapsam yetmiyor. sürekli emziriyorum ama doymuyor uyumuyor mecburen günde 2 kere filan mama vermek zorunda kalıyorum. bazen o uyurken sağıyorum 50cc filan çıkıyor. onu gece banyodan sonra içiriyorum. ama 2 gündür biberona alıştı mememi almak istemiyor. önceden alıyordu. bayaa uğraştırıyo memeyi alana kadar beni.
canım bizim çocuk doktoru 5-6 sayfalık bir döküman verdi orda karşılaşacağımız bazı sorunlardan bahsedilmiş ordan okuduğumu yazdım.
Bende gunde 1 defa mama verıyorum kızıma... sutumun yetmedıgını düşünüyorum.. acaba hatamı edıyorum dıcem ama doymadıgı cok belli ,, bilmiyorumkismile
valla canım biz doğduğundan beri mama takviyesi yapıyouz biberonla biberonun deliği çok ince memeden daha fazla zorlanıyor biberon emerken çok şükür memeden soğuma gibi bir durumumuz olmadı.
sagol cnm senın bebeıste masallah baya degısmıs eger resımdekı oysa
gul tum beyler aynı galıba benım esımdede 1 defa dıyınce unutuyor yada yapmak ıstemıyor 2-3 defa dıyorum bazen
onlardada yorgunluk var sanırım yada alısmadılar daha
oyle boyle atlatacagız bu gunlerı cunku bızde 40mız cıkana kadar gergın ve uykusuzuz bu onlarada yansıyor bence
sabredecegız mecburena.s
evet canım bizim bebiş resimdeki :))) çok değişti doğumdaki haline göre. haklısın bende çok sinirliyim