kızlar, kızım çok ağlıyordu sabahtan beri. z.yağı ile masaj yaptım poposuna anında yaptı kakasını ama çok sulu ishal gibi. sizdede oluyor mu böyle.benimki sanki toplu yapıyor koca gün hep çiş yapıyor günde 2 kere falan kaka yapıyor artık...
bide kızı olanlar ön tarafını, önden arkaya temizliyorum ama içi beyaz hala doğumdan kalan kremsi şeyler var, kendi geçer demişti hemşire doğduğu zaman ama hala geçmedi bende içine kadar silmiyorum sizde var mı acaba?
canım arada temizle o kremsi şeyleri.
hastaneden çıkarken hemşire bana öyle söyledi arada nazikçe temizlemeye çalış birikirse mikrop kapabilir demişti.ben arada hafifçe temizliyorum ama tamamen de geçmedi.
bu arada benim kız günde 5-6 kere kaka yapıyor ama az az..ne çok bez gidiyor değil mi?sempatiksalakcinni
aynen saçm hep toplu sıcaktan..önden bakınca saçlarım tamamenkahvesempatiksalakcinni..sanki beni anlattın canım ya.
şimdi sağlık ocağına götürücem oğlumu saatlerdir bütün dolabı indirdim giyecek bişey bulamadım.
saçlar desen sadece uçlarda sarı kaldı. saçımı toplayınca röflem belli bile olmuyor artık.((((
kuaföre giderken anane ya da babaneye bırakmayı düşünüyorum..napayım mama verirler acıkırsa.
bayrama kadar boyatmak lazım..:umursamaz: