günaydın..dünden beri kızım kakasını yapamıyor..hiç yemek istemiyor,emme pozisyonuna gelince ıkınıyor sadece ve ağlıyor 2 çekiyor tamam..yediklerini çıkaramadığından olabilir mi..
dün dr gittik o zaman böyle birşey yoktu ..15 günde 200 gr ancak almış,önceden 10 günde 500 gr almıştı..dr ne yerse artık dedi..ne güzel seviniyordum iştahlı bir bebeğim var diye ben mi nazar ettim ..sizce normal mi zaten küçük doğdu
eşime deyince de pimpirik,evham oluyorum..sadece uyusa bile o kiloyu alır diyor..açlıktan ölen çocuk yoktur heralde kendime stres yapmayım ne yerse DİYEMİYORUM( yAw bu annelik ne zor işmiş :mymeka::mymeka::mymeka:
merhaba esra ben haziran topiğindeyim ama burayı da takip ediyorum.benim kızımda aynı 2 dakıka emip bırakıyordu benımkı gazdan yapıyordu sana tavsiyem emmeye ara verip gazını çıkar tekrar emzirmeye devam et göğsünü almıyosa gezinerek emzir o da işe yarıyo.bebeklerin 5 gune kadar kaka yapmaması normal.eger sıkıntı veriyosa bebeğe karnına bebeyağı sürüp masaj yap saat yönünde.bacaklarıyla egzersiz yaptır.günlük çiş sayısını takip et.doyan bebek bol çiş yapıyo. emince huzursuz olmuyo. bır de şöyle bişey var buyudukce emme aralarındakı sure de uzuyo. gercekten annelik çok zor.çok sabır istiyo.bebeğini sağlıkla buyut canım.hayırlı olsun