ohhhh valla iyi kaynatmışınız:)))
ülkerin maltanası çıkmış..alkolsüz vitamalt gibi yani hem daha ucuz :))deneyebilrsin canım..tadıda hoşş..1,30 kuruş
e hem sütüm azaldı diyosun hem anne sütüyle besliyorum diyosun anne sütüyle doyuyosa sütün iyi demektir. doymuyo mama vermek zorunda kalıyorum diye sütüm az diyorum ben. sen dün sormuştun ender saraç anne sütünü artırmak için ne dedi diye daha doğrusu yazar mısın demiştin yanlış hatırlamıyosam. bildiğimi,z şeyler hariç sıcak çorba günde 2 kere dedi sulu sıcak süt yaparmış 1 er fincan ısırgan ve rezene için dedi 1 çorba kaşığı tahin pekmez çocuğun zeka gelişimine bile çok faydalıymış sütten çocuğa geçermiş susam yağı çok faydalıymış ayva ve kayısı kompostosu içne de üzüm atın dedi şeker koymayın dedi sonra balın içine çörek otu karıştırın her sabah 1 kaşık yiyin dedi bu eczanelerde satılan malt içeceğinden sabah akşam için dedi o malt içeceği çok süt yapıyomuş ama ben burda bulamıyorum bir de 1 şişesi 5 milyon yani hergün almak içmek zor o yüzden sütüm az ama ben sadece 1 kere içtim ondan. 3 saatte 1 mutlaka yemek yemek gerekirmiş süt yoğurt yemek lazımmış emzirme dönemi önemliymiş bebeğin anne sütü alması önemliymiş o yüzden kilo düşünmücekmişiz sadece şekeri azaltçakmışız börek çörek tatlı yemicekmişiz emzirirken çok enerji harcadığımız için bal ya da günde 1 çorba kaşığı tahin pekmez zararlı olmazmış böle şeler söyledi.uzun yazdım biraz hepsini yazdım umarım soran sensindir karıştırmamışımdır.
ülkerin maltanası çıkmış..alkolsüz vitamalt gibi yani hem daha ucuz :))deneyebilrsin canım..tadıda hoşş..1,30 kuruş