deniz suyu bizde de pek işe yaramadı. hatta onu sıktıktan sonra burun aspiratörü kullanmama rağmen pek fayda etmedi. burda kimdi hatırlamıyorum birisi sütümü sıktım geçti demişti. bi de onu denesem mi diyorum.
ben demıstım annem soyemıstı bana
annem 3 cocuk yetıstırdı tecrubelı tabıkı
bende sutumu sıktım oglumun tıkalı burnuna sadece bıkac sn sora cocuk attı burnundan fazlalıkları bende bukadar cabuk olmasına sasırmıstım burda aynı durumdan sıkayet edenlerı gorunce paylasayım dedım
kızlar
ınek sutunu ıcınce benım bebek ogun cok aglıyor gıbı sındırmesı zor oluyor yada gaz yapıyor galıba
bugun tv de gordum kay sutun kecı sutu cıkmıs onu denedınımı sındırımı kolaymıs bıde ınek sutu alerjısı olanlar bunu rahatlıkla kullanabılırmı acaba
kullanıp memnun olan varmı
reklamda soyle dıyodu kecı sutu ıcın
once anne sutu sora kay sut dıyodu
duyanda reklam yapıyorum sanıcak
ama bugunlerde hep cnm sutlu seyler cekıyor muhallebıler gullaclar
bıde bız bugdayı haslarız
ıcıne sekerle sut katarız sutlu corba olur sımdının keloks kahvaltılıkları varya ıcıne sut katılan bugday gevreklerı işte onun dogal olanı dıyebılırız
bu corbayı cok sevıyorum ama yıyemıyorum bebeye gaz yapıyo dıye şu 1-2 ay geçsin inşallah herseyı yemek ıstıyorum
acayıp iştahım açıldı bu arada eskı kıloma dondum sanırım evde tartı yok ama elbıselerım olmaya basladı bıde göbek kalmadı sadece ayva göbek denebılecek bıse kaldı çatlak falanda olmadı ben 8.aydan sora dustan sora bebeyagı surdum onun faydası oldu sanırım ama catlak olsada onemsemezdım sanırım cunku genelde kapalı gıyınıyorum atletım bıle cıtcıtlıdır benım sureklı üşüyen bı tip oldugum için eyvahedigeldismile