• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

selam arkadaşlar;
ben de yazdıklarınızı okudum ve herkes aynı şeyleri yaşıyo demek ki insan rahatlıyo valla.
acaba sezeryan olan arkadaşlardan denize yada havuza giren var mı eşim tatile çıkalım diyo ama ben karar veremedim. bi de 2 aylık bebekle rahat eder miyiz diye. havuza, denize girsek dikişlerimize bişey olur mu acaba?? :sm_confused:

Ben denize girdim gecen hafta dikislere hiic biseycik olmadi. Ama doktoruna danissan iyi olur kontrole gittigimde bana girebilirsin demisti

Allegra
Gecen gecmısı ıncelıyordum gecen sene agustos ayında 8 haftalık bebegımı kaybettıgımde sende hamıleymıssın.. hata bana yorum yapmıssın bende hamıleyım ama bebek gelısemıyormus dıye... onları okuyunca nickinden tanıdım seni... şimdi cok şukur bebeklerimiz yanımızda... ALLAHIM ayırmasın hiççç

Allegra
Gecen gecmısı ıncelıyordum gecen sene agustos ayında 8 haftalık bebegımı kaybettıgımde sende hamıleymıssın.. hata bana yorum yapmıssın bende hamıleyım ama bebek gelısemıyormus dıye... onları okuyunca nickinden tanıdım seni... şimdi cok şukur bebeklerimiz yanımızda... ALLAHIM ayırmasın hiççç

Evet canim bn de hatirladim simdi seni... Gecen sene 2 eylulde dusurmustum ben de bebegimi yani yarin tam 1 sene oluyor simdi bebeklerimiz kollarimizda allaha cok sukur cok bekletmeden bize bu guzel gunleri yasatti. Allahim bebeklerimizin sansini yolunu acik etsin insallah :)

Aaa emzirme örtüsü diye bişey mi var ben cafelerde bahçelerde bi tülbent atıp emziriyorum valla tenha bi köşede çok komik oluyo halim herkes masada otururken çalılara doğru dönmüş oturan bebekli bir tip :)))

evet ben de yeni aldım emzirme önlüğü. Geçen gün 40ımızı uçurmaya komşuya gittiik. Bi sürü bayan vardı orda da. hepsinin yanında göğsümü açmak da olmuyo emzirme önlüğüyle emzirdim kızımı. hem ben rahat ettim hem de bebek bunalmadı örtüden. üstünde tel gibi bişey var çocuğunu emzirirken sadece sen görüyosun, bebek de hava alabiliyo :ecrin_bebek:

</script>; height:250px" tabindex="1" dir="ltr">
ucuz ve kaliteli pompa ismi alayım o halde sizlerden:)alırım belki

manuel-s%C3%BCt-pompas%C4%B1.jpg

eşim direk eczaneden bunu almış 20 tl idi eğer beğenirsen elektrikli sinide alalım bakalım dedi..ben memnun kaldım elektirikliye gerek duymamıştım bu işimi gördü ama tabi daha değişik modellerde var bu şiringa gibi çekmesi kuvvetli..manuel

5852b_anne.jpg

buda emzirme önlüğü bundada çok hevesim vardı ama dediğim gibi biberona itiraz etmediği için buna gerek kalmamıştı bazı şeyleri gerçekten ihtiyaç hissedildiğinde alınması daha iyi oluyormuş yoksa boşa para verecektim..

slm
dışarıda sağdığınız sütü bebeğe nasıl veriyosunuz? Biz evdeyken ısıtıyoruz da. Nasıl koruyosunuz ısısını ben de yapıyım. fisfisfis

ekinim şimdi az çok bebeğin acıkma süresini biliyorsun..evden çıkmadan emziriyorsun sonrasında vetya öncesinde sağıyorsun biberona koyuyorsun 2 saat çantanda biberonda bişey olmuyor zaten gittiğin yerde çıkarıp içirirsin ama 3-4 saat sonra içireceksen biberon termosları var ondan alıp onada koyabilirsin ısısını koruyor..

günaydın kızlar.

maaşallah bu sabah oğlumun keyfi yerinde. altını alıyordum saçlarım dağılmış önlerden sallanıyordu bakıp bakıp ona sesli gülüyor.

o bile halime gülüyo düşünün gerisini.

kızlarrrrr günaydınnn..........
bugun benimmm doğum günümmmm................
hayatımdaki en anlamlı doğum günümmm.. oğlumla uyandımmm...
yarabbimmm sana çok şükürrr.................................:lepi:
not: odun kocamdan hala ses yok sanırım unuttu delikafadulden delikafadulden

slm kızlar geçmişe bakayım dedim ama ben yokken 70 sayfa kadar kaynatmışsınız maşallah:)
herkesler iyidir inşallah
biz evmize geldik şükür.2 gün sürdü yol..konyada kaldık dinlendik
oğlum çok kötü oldu yolda
bu sıcakta biz bile dayanamıyoz o epey hırpalandı
ağladı yavrum çokk
neyseki eve geldik rahat artık
ama ben birbuçuk aydır iyi alışmışım annemin yanında yaa
iş güç filan yoktu
şimdi yorgunluktan ölüyorum.
evi bile temizleyemedim yaa siz nası yapıysunuz
zaten 3 aydır yokum ev mahfolmuş durumdasempatiksalakcinni

doğum günün kutlu olsun canımm
Rabbim daha nice mutlu huzurlu sağlıklı seneler nasip etsin
oğlunla ve kocanla beraber:)

Son düzenleme:

nice senelere doğum günün kutlu olsun, hatırlar belki bekle biraz ;)

günaydın herkesee

doğum günün kutlu olsun canımm
Rabbim daha nice mutlu huzurlu sağlıklı seneler nasip etsin
oğlunla ve kocanla beraber:)

çok tşk ederim canımmmm opuyorumnanaktan
nice senelere doğum günün kutlu olsun, hatırlar belki bekle biraz ;)
günaydın herkesee

:) tşk ederim canım ..... bekliorummm hatırlamassa bende baharın kocası gibi kargoyla yılın en iyi odunu ödülü göndericemmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

nice nice mutlu senelere allah sana,kocana ve ogluna uzun ömürler versin canım

Son düzenleme:
oğlum şimdi sütünü içip uyudu 1 saat uyanmaz heralde..
bi dünya işim var
tatil dönüşü ev dandini
camlar,kanepeler,dolaplar silincek
ev süpürülüp silinecek
mutfak toplanacak
tuvalet banyo yıkancak
çamaşır ve ütü de var
bi deee çokk uykum var
netin başında oyalanasım da var
deli olcam yaa neyapsam kisempatiksalakcinni

Back
X