çok geçmiş olsun inş daha erken geçer..Slm kızlar..Epeyden beri giremedim..Salı günü dr a gittik. Oğluşum göbek fıtığı olmuş. Ona bozuldu moralim, pek önemli bişey değilmiş kendiliğinden 2 yaşına kadar geçiyormuş ama insan yinede kafayı takıyor, Allaha şükür başka sıkıntımız yok...
laylaylom 40 ım çıksın mekik çekicem yazmışsın benim 43 gün oldu dün denedim ama mekik çekemedim birinci neden çekemedimçünkü vücudum çok ağır kalkmıyor akannehir şaka bi yana da ameliyattan beri ilk kez dikişlerim dün mekik çekmeye çalışırken acıdı. demekki daha zamanı var benim için. sende dikkat et kendine acımasın
canım ben 25 günlükken falan denedim ama yarım mekik saah akşam 20 tane çektim beş gün falan sonra bıraktım :)) tam mekikde denedim en fazla beş tane çekebildim.benim dikişlerim ağrımadı ama.zaten bakıyorum bazen kapanmaya dönmüş baya benim ki.
Bebeği konak olan var mıı ?? Benımkınde yok saclar fılan dokulmedı ama kulaklarının kenarlarında konak gibi biseyler var kulak meme ucunda nasıl gecıyor ki yaa
benimkinde oldu kulak arkalarında falan ama ne yapcamı bilmiyorum bayramdan sonra annem gelcek artık o halleder.geçen dedi ben sizden az çekmedm kafanız konak olurdu ona yag sür temizle.şimdikilerde yok dedi yedinizden mi içtinizdenmi yoksa şampuanlardanmı acaba diyo :))