Canım silmiyorum,silemem küçük bebeğim var desen napıcaklar,sizi evden mi çıkaracaklar ?? kontratınız bitinceye dek çıkartamazlar..İnsafsızlık senden merdivenleri silmeni istemeleri..kadın tutup sildirsinler çok mu pahallı geliyor ? Silincek diye öyle bir şart koşamazlar bence...
benim aldığım kutunun arkasında da 130 ml ye 6 tepeleme yemek kaşığı diyor..yarısını yapıyorum..130 ml nin yarısını yani..Yiyemediklerini de sulandırıp öyle içiriyorum sıpalara..
canım dedim adam tutun parasını verim diye.kabul etmiyolar.bana anlayışlı olmaları gerekirken bide banane çoçugun hastaysa diyo.ben kavga etitkden sonra çagırdım kocasıyla onu kendi gelmiş.yukarda kocası kızdı galiba.böyle birden kibarlaştı.çıkarsak diye.çok sinirim bozuk ya.aşagıki komşuyada sinir oldum güya ben ona gel burdan çıkalım demişim.oldum.oda nasıl insan yalan söyler kfam almıyor ortaya çıakr diye korkmazmı ama benim saflım.benim anlamam lazım.bir kere onla kuyumcuya gittik.kuyumcuya benim silahım var cart curt attı.ben şaşırdım kaldım.sonra bana ya nerden çıktı o laflar bende anlamadım dedi.ben bu insanları hiç anlamadım anlamıcam.benim banyom su akıtıyor ben demişimki çekemem bunları banyosunu.oysaki kendi gelip hep anlatır oğlu düşmüş kokain kullanıyormuş bunun kocasıa polis.birgün nezarete düşmüş bunları aramışlar.apartmanları oldugu halde yeşil kart çıkarmışlar gelinlerine.hep aşağı komşu anlattı.nefret ettim ikisindende.sonucta silcem merdivenleri ama iki geç olur bir gün erken olur belli olmaz dedim.bir daha bana emri vaki yapmayın dedim