ben burda kimseyi tnaımıyorum evime temizlikçide alamıyorum doğal olarak.bugün merdiveleri sildim.bide aşağıki manyakla tartıştık.Allahım ne benim bunlar dan çektim.ben merdiveni silcektim süpürüyordum.neyse buda çıktı.dedim neden yalan şeyler söylüyorsun.neymiş ben kiralık ev bakmışım o onu söylemiş(snaki oan dert) .kadıncagız yanlış anlamış dedi.yanlış anlaşılcak şeymi bu dedim.benim banyo olayını söylemiş.yine bişey demedim.ama ona iki yüüzlü demek istedimi anladı.bana dün ben tartıştıkdan sorn ahaklısın diyen kadın.sabahın köründe yukarıya çıktı.hep deidkodu yaptılar seslri geldi.sonra ben aşağıdayekn tam gaz beni dövcek snaki.neymiş o enayimiymiş merdiven silemezmiş.kişide tutamazmış cimriymiş.sesimi çıkarmadım.dün ben akşam yedi gibi fındık kırdım ilk kez evimde.aşağıdan bagırdılar.deidm kusra bakmayın saati unutmuşum.önemli diel falan dedi.bugün bana işde rahatszı oluyolarmış biizm sesimizden evde gürültü yapıyormuşuz.iki kişinin gürültüsü ne olaiblirki.dedim sizinde sesiniz geliyor ama ben bişy dmeiyorum.deseymişim.değmez sorun yapmaya dedim.yukarı sopayla vurmuş bir kere.oda şöyle birgün bunun sopa sesi geldi.hayırdır dedim.aşağıda dükkan var onlar gürültü yapmış buda aşağı vurmuş.aşağıkilere bagırmış çagırmış bana anlattı hatta dedi ev sahbi gelsin söylicem.bugün bana diyoki o zaman senin için vurmuştum.dedim ki zamanında söylesene ki o gün tekdim evde sesim bile çıkmadı.işde ben dedimki dikkat ederiz ama fark etmeden gürültü yaparskada söylersin.bana dediki ben söylemek zorunda dielim ses çıkarmıcaksınız.ben dedim sizde çıkarmayın.diyoki eger ss gelirse gelip kocama söylersin benim kocam yoğun çalışan biri.sesini yükseltmeler abo bir görün.deidm o zaman sen oturma odana bir sopa koy dedim.en ufak sesde vur dedim.uğraşamıcam senle dedim.merdiven olayında bana diyoki ben silcem 20 günde bir utanırsınız belki dedi.silebilirsin utanmam dedim işime gelir.sen rahatsın zaten umrunda deil dedi.öyle haklısın dedim.oda bir çoçuk doğurup kenara çekilcekmiş.ay neler nler.şimdi 3 dairelik apartmanda iksiyle de konuşmuyorum.ama aşağaki heralde yukarıya yalakalık olsun diye benle kavga etti.sürekli kapıda yukarkiler duysun diye sesini yükseltti.aslınd abende kavga edecektim baya agzımda laf vadı ama eşim önceden tembihledi muhatab olma diye.ve bu kadın yukakiler köydeyken sabahdan akşama kadar bizdeydi.her sabah ben eşimle yalnız kahvaltı etmezdim hemen hemen haftanın üç günü eşime ben o ederdik.sonradanda evden çıkmazdı.3 e kadar tüm işim kalırdı.ben çok salagım gerçeknden,insanları tnaıyamıyorum herkezi kendim gibi görüyorum.bana annem bile dedi.dikkat et bu kadına.eşim dedi güvene buna.gerçi onun kadar çenem düşük deil Allahdan.eger ben onun yukarkilerle ilgili anlattıklarını anlatam bunla araları çok acılır.ama boşvercem.yaza kadar dayancam sonrada kurtulcam burdan.
bugün temizlik yaptık.oh evim pırıl pırıl oldu.annem burdayken süper oluyor.annem kızıma prinç unu verdi.çok sevdi.ama benim gögsümü almıyor sütmü gelmiyor anlamıyorum ya vermicme bir daha prinç unu faln yoksa çoçuk beni emmicek ya
bugün temizlik yaptık.oh evim pırıl pırıl oldu.annem burdayken süper oluyor.annem kızıma prinç unu verdi.çok sevdi.ama benim gögsümü almıyor sütmü gelmiyor anlamıyorum ya vermicme bir daha prinç unu faln yoksa çoçuk beni emmicek ya
Son düzenleme: