- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
Nice mutlu senelere,doğum günün kutlu olsun canım..bugün benim doğum günüm ayrıca su ana kadar kimse hatırlamadı bakalım ne olacak akşama kadar:97:

Canım ben de normal mamalarına o meyveli kaşık mamalarından 1-2 kaşık ilave edip karıştırıp vermeye başladım..Daha çok kaka yapıyorlar artık..denemek için eti cici bebenin 4. ay sonrası için olan bisküvilerinden aldım..mamalarına 4-5 tane ilave ettim..biberona koyup içirdim..sevdiler..slm kızlar ben ek gıdalara gectım kızımın mamasına meyve purelerınden katıyorum ya da kasıkla yedırıyorum aYrıca bugun mamadan yogurt mayaladım bakalım nasıl olcak ve ne farkettım bılıyor musunuz sütüm bol kızım emmesıne ragmen 3 4 gunde kaka yapıyordu şimdi gunde 3 defa falan yapmaya basladı hem de bıraz katı şekilde demek kı tum sorun doymamasındanmış diye düşünüyorum ayrıca kavanoz mamaları bim de daha ucuz belırteyım
çok geçmiş olsun canım..bu gün kaşıklı biberon aldık ,deniyeceğim.işe yarar bir şeye benziyor..sen de dene istersen..slm kızlar merhaba deyip kaçıyorum ipeğim hastaateşimiz çıkıyor malesef fitille düşürdüm ılık banyomuzu yaptık şimdi uyuyor meleğim,
size birşey danışacağım rahatsız olduğu için hiç emmiyor kaşık maması aldık onuda yemıyor bıberonuda reddediyor ne yapacağım ben akıl verin bana
Nasıl yani..???:26:kıslar bebeklerinizi bastırıyor musunuz yaa?kayınvalidem tutturdu basmıyor dye ..iyide erken değilmi yahu daha???????
Hayatçım daha çok çok erken değil mi ?
Zorlamayın bastırmak için..