Kızlar mayıs başına kadar bende ücretsiz izindeyim.. Belki iznim bitince de işbaşı yapmayı düşünmüyorum..
Ama gelin görün ki çalışmaya alışmış kadın için de evde oturmak tam bir facia.. Kızmayın bana ama otur otur nereye kadar.. Her gün kalk aynı şeyler, aynı işler, aynı monotonluk.. Gittiğin yer, yaptığın işler hep aynı.. Hatta diyorum ki ben çalışırken bu kadar işi nasıl yapabiliyormuşum.. Çalışırken kadın tutmadım, güleceksiniz ama evde oturur halimle kadın arıyorum ev işlerine yardımcı olabilecek.. Hayatım süt sağma makinasına bağlı geçiyor.. Zaten sabahtan akşama süt pompasının bulaşıkları ve biberon bulaşıkları inanın bana çok vakit alıyor.. Kızımdan fırsat buldukça biraz oturayım diyorum bir bakmışım eşim gelmiş.. Eşim kızımızla oyalanırken ben yemek yapıyorum.. Yemek yap, bulaşık yıka-yerleştir, banyo-lavabo, çamaşır yıka-as-katla-yerleştir, yerlerin tozunu al, koltuk örtüsü düzelt inanın o kadar yoruluyorum ki yemek yemeye erinir hale geldim..
Bir de iki tane olsaydı ne yapardım bilemiyorum.. Allah ikizleri olana ve iki çocuğa sahip olanlara yardım etsin.. Çok zor kızlar.. İnanın bana evde oturmak da zor... Allah yardımcımız olsun..