• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

bende senin gıbı yapıyorum ama benımkinde aglama yok. çünkü benım kız açıkmıyor. acıktıgını bılmıyor.parmagını cok iştahla emıyorsa verıyorum yoksa hiç açcıktıgı için agladıgını bılmıyorum. garip dımı

Bızımkı de el emıyor ama aclıktan degıl cunku emdıkten sonra da yapıyor oyuncaklarını bıle kemırmeye calsııyor :9:

bende senin gıbı yapıyorum ama benımkinde aglama yok. çünkü benım kız açıkmıyor. acıktıgını bılmıyor.parmagını cok iştahla emıyorsa verıyorum yoksa hiç açcıktıgı için agladıgını bılmıyorum. garip dımı

benim kızın tıpkısının aynısıı :))yemek vakitleri işkenceye döndü
böylede mutlu olmaya çalışıyorum artık..demekki yapısı böyle..
uyku ve sağlık problemi yok şükür iştahsızlağa rağmen

iyiyim bende..benim kardeşim dikilitaşta çalışıyor, hep web sayfalarından alıyordum , bu kez yakınında olduğunu farkettik. ona aldırttım. şu an onda. bayramda alıcam ve hemen denemek istiyorum:) çok güzel diyor kardeşim hatta beğenen biri olmuş, öğle arasında onunlada gitmiş mağazaya. resmine bakarsın koyunca canım.

Ben de web sıtelerınden bakmıstım ama orada depo yazıyordu hatta gelmeden arayın yazıyordu buyuzden gıtmedık magazaymıs demek kı ama bı tanecık tay ıcın de o tarafa gıdılmez ben de begenırsem netten alayım bari :9:

Cnm bızımkı bugun oldu 4. ay asısı ve rota vırusu sımdı mısıl mısıl uyuyor . yarım fıtıl verdım . Kılosu 6.900 sadece anne sutu alıyor .
Banyo 3 gun yapılıyor mu sormayı unuttum ama benım yengem saglık ocagında hemsıre bugun asısını o yaptı aksama da demır ılacını getırecek ona sorayım .
Verem asısı yerı ıse gecen gıdısımde sormustum cunku benımkı de kızarmad 6. aya kadar suruyormus cıkması bızımkı sınek ısırıgı gıbı kızardı yeni .

Taytı netten mı sıparıs etıtm gelınce bebısıne gıydırıp resmını cekersın artık :1:

maşallah bebişine:nazar:
bizde yarın bakalım kilomuz kaç olmuş. ek gıda olayı var bi de. demiri sorarım iyi hatırlattın..

hep netten alıyordum bu kez yerinden aldık. çekince koyarım canım;-)

Ben de web sıtelerınden bakmıstım ama orada depo yazıyordu hatta gelmeden arayın yazıyordu buyuzden gıtmedık magazaymıs demek kı ama bı tanecık tay ıcın de o tarafa gıdılmez ben de begenırsem netten alayım bari :9:

bi binanın katını mağaza gibi yapmışlar sanırım, kardeşim öyle dedi ama satış var mağaza gibi yani.

Bugun saglık ocagında bır bayan vardı 3 cocugu varmıs 15 ay emzırmıs ve 15 ay regl olmamıs . Demek kı ek gıdaya gecıp meme azaltılınca adet daha cabuk oluyor sanırım. ben de bugun sordum doktora tekrar meyva mı yoksa sebze corbası mı dedım kafam karıstı cunku sebze corbası meyve gaz yapar dedı .
Gercı ben henuz vermıycem belkı 5 . ay ; kılosuna da bakayım ona gore dusunucem . DR. gore kılosu ıyıymıs .

Off evde sogan yok : ))) Yemek yapamıyorum kızlar ustelık dunden ayıklamıstım taze fasulyelerı . Telden soylesem gec gelır komsudan ıstesem utanıyorum : ( ( Sımdıye kadar hıc ıstemedım oyle bısey kocısı beklıycem artık ama oda 7. 30 da gelıyor .. Ahh kafam ıste asıya gıttıgımızde alsaymısım keşke ..

Bugun saglık ocagında bır bayan vardı 3 cocugu varmıs 15 ay emzırmıs ve 15 ay regl olmamıs . Demek kı ek gıdaya gecıp meme azaltılınca adet daha cabuk oluyor sanırım. ben de bugun sordum doktora tekrar meyva mı yoksa sebze corbası mı dedım kafam karıstı cunku sebze corbası meyve gaz yapar dedı .
Gercı ben henuz vermıycem belkı 5 . ay ; kılosuna da bakayım ona gore dusunucem . DR. gore kılosu ıyıymıs .

primeracım kişiden kişiye değişiyor o durum..kardeşim 1 sene anne sütü vermiş..hatta ilk 6 ay 1 damla su vermeden sırf anne sütü vermiş..ama 3,5 aylıkken adeti başlamış..
ben şu an en başından itibaren mama takviyesi yaptığım halde 5 ayı geçti hala adet olmadım..hamile olmadığım kesin :))

iyiyim bende..benim kardeşim dikilitaşta çalışıyor, hep web sayfalarından alıyordum , bu kez yakınında olduğunu farkettik. ona aldırttım. şu an onda. bayramda alıcam ve hemen denemek istiyorum:) çok güzel diyor kardeşim hatta beğenen biri olmuş, öğle arasında onunlada gitmiş mağazaya. resmine bakarsın koyunca canım.

gökçecim beşiktaştaki dikilitaşta mı mağaza?
adı ne?

primeracım kişiden kişiye değişiyor o durum..kardeşim 1 sene anne sütü vermiş..hatta ilk 6 ay 1 damla su vermeden sırf anne sütü vermiş..ama 3,5 aylıkken adeti başlamış..
ben şu an en başından itibaren mama takviyesi yaptığım halde 5 ayı geçti hala adet olmadım..hamile olmadığım kesin :))

Olabılır cnm kısıden kısıye degısıyordur ablam da 8 . ayda oldu annem de 7 - 8 . ay da annem ablama mama vermıs bana sut . Bakalım benım nasıl olucak : )) Artık gec olursa da problem degıl erken olursa da olunca da gobek gıdıyormus dıyorlar . Ama genel olarak anne memesini emmesi annede prolaktin ve oksitosin hormonlarının salınımını arttırdıgı ıcın adeti gecıktırıyor .Tabi 15 ay da cok uzun bı sure :1::97:

Kaç gundur bebek mızmız dıye temızlık yapmıyorum sımdı uyuyor ben hala yapmıyorum sanırım ıyıce tembelleştim : )))

laylaylom sitenin rüyacısı galiba herkes onu görüyo rüyasında :))
bende tembelleştim valla şimdiye kadar sadece cam silebildim :((

Back
X