• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

selam geçmişi okudum da geldim birazdan babamız gelicek gezmeye gidicektik ama yağmur yağıyor yaa dışarıya güvendim yemekte yapmadım öff ne yicez şimdi biz

ben oğlumda yürüteç kullandım ama çok az 7 aylıkken başladık ilk 5 dk.1 hafta sonra 10 dk ama 15 dikakdan fazla hiç tutmadım üstünde birde playskool un ilk arabam var onuda tavsiye ederim yürüteçten daha faydalı ve eğlenceli oğlum 2 yaşında hala kullanıyor şimdi araba halinde kullanıyoruz

selam geçmişi okudum da geldim birazdan babamız gelicek gezmeye gidicektik ama yağmur yağıyor yaa dışarıya güvendim yemekte yapmadım öff ne yicez şimdi biz

ben oğlumda yürüteç kullandım ama çok az 7 aylıkken başladık ilk 5 dk.1 hafta sonra 10 dk ama 15 dikakdan fazla hiç tutmadım üstünde birde playskool un ilk arabam var onuda tavsiye ederim yürüteçten daha faydalı ve eğlenceli oğlum 2 yaşında hala kullanıyor şimdi araba halinde kullanıyoruz

ilk arabamı benim annem de görmüş ilkeye alıcam diyodu.
mert sevdiyse söyliyim alsın annem.
sen de çay demle bir de menemen yap krikocum aa düşündüğün şeye bak.
iki bebekle senin sağ ve ayakta olman bile başarı:)):92:

ilk arabamı benim annem de görmüş ilkeye alıcam diyodu.
mert sevdiyse söyliyim alsın annem.
sen de çay demle bir de menemen yap krikocum aa düşündüğün şeye bak.
iki bebekle senin sağ ve ayakta olman bile başarı:)):92:

valla kasım annelerde ve diğer gördüğüm tüm bebekli arkadaşlarımdada var tüm bebekler sevdi ve yürümesine faydalı bende yürüteçte var ama bu yürüteçten daha mantıklı ve uzun süre kullanılıyor tabi ilk yürümeye başladığında devamlı gözün üzerinde olacak

melemen iyi fir kııı aklınla bin yaşa evet evet kocide seviyor zaten bugün tatile giriyor yarın süper menüler yapar kocişim bize :12: bugün geçiştirelim bakalım

çınar hep yüz üstü dönmek istiyor,anakucağındayken bile..:(
kalçasını kaldırabilse emeliyecek elinden gelse..sürünmeye başladı artık..oyun halısına sırt üstü yatıramıyorum..anında dönüp aynanın yanında gidip kendine bakıp gülümsüyor....
anakucağına koyarken de emniyet kemerini takıyorum illaki..alt alırken de dönüyor ,dönmeye kalkıyor ..offffff..işkence oldu iyice...

Devam sütü 1 yaş üzeri çocuklarda kullanılmıyor mu? Ben mi yanlış hatırlıyorum hmmm...

0-6 ay aptamil 1(vey başka marka) 6-9 ay aptamil 2 9-12 ay aptamil 3 12 ay üstü aptamil jr. 36 aya kadar kullanılıyor ama yaklaşır bir buçuk yaşından sonra pek bebekler tadını sevmiyor ama bazı tanıdıklarım var 3 yaşına kadar içiren

valla kasım annelerde ve diğer gördüğüm tüm bebekli arkadaşlarımdada var tüm bebekler sevdi ve yürümesine faydalı bende yürüteçte var ama bu yürüteçten daha mantıklı ve uzun süre kullanılıyor tabi ilk yürümeye başladığında devamlı gözün üzerinde olacak

melemen iyi fir kııı aklınla bin yaşa evet evet kocide seviyor zaten bugün tatile giriyor yarın süper menüler yapar kocişim bize :12: bugün geçiştirelim bakalım

yemeksepeti diye bir site var..sizin semte yakın restorantlara bak..seç,beğen..evin kapısına getirsinler :)

Son düzenleme:
çınar hep yüz üstü dönmek istiyor,anakucağındayken bile..:(
kalçasını kaldırabilse emeliyecek elinden gelse..sürünmeye başladı artık..oyun halısına sırt üstü yatıramıyorum..anında dönüp aynanın yanında gidip kendine bakıp gülümsüyor....
anakucağına koyarken de emniyet kemerini takıyorum illaki..alt alırken de dönüyor ,dönmeye kalkıyor ..offffff..işkence oldu iyice...

hele bi emeklesinler alt alırken pırrr çıplacık kaçıvercekler sende yakalayıp o güzel totolardan ısırcan oooo senin ev çok şenlikli olcak canımmm nede güzel olurlar emekleyince ilk adımlarını atarken :69:

kolayyy yemek diyon yani alminacım iyi fikir koci geldi bakalım bi süpriz var mı bana

Son düzenleme:
hele bi emeklesinler alt alırken pırrr çıplacık kaçıvercekler sende yakalayıp o güzel totolardan ısırcan oooo senin ev çok şenlikli olcak canımmm nede güzel olurlar emekleyince ilk adımlarını atarken :69:

kolayyy yemek diyon yani alminacım iyi fikir koci geldi bakalım bi süpriz var mı bana

eğer yan tarafa engel koymazsam muhakkak dönüyor anında ..:(

sağlık ocaklarında kıyafetle tartıyorlar.evde tamemen soyup öyle tartıyorum ya da en fazla yeni altlarını almışsam alt bezleri ile tartıyorum ..çınar 6,900 gr, Almina 6,700 gr civarı..ama uzun zamandır bu kilodalar..sanki kilo alımları durdu..boyları uzamaya başladı sanırım..çınar 64,5, almina 64 cm oldular..

bizim dr.tamamen soyup tartıyor ne bez ne çorap kalıyor.
kıyafetle tartmak yanıltır..

Olabılır cnm kıs..ıden kısıye degısıyordur ablam da 8 . ayda oldu annem de 7 - 8 . ay da annem ablama mama vermıs bana sut . Bakalım benım nasıl olucak : )) Artık gec olursa da problem degıl erken olursa da olunca da gobek gıdıyormus dıyorlar . Ama genel olarak anne memesini emmesi annede prolaktin ve oksitosin hormonlarının salınımını arttırdıgı ıcın adeti gecıktırıyor .Tabi 15 ay da cok uzun bı sure :1::97:

kilo göbeği gitmiyor canım..
şişlik iniyor..
kilodan kaynaklı göbek duruyor yani:7:

ya kızlar dora oturuyo napcam ben bu çocuğa? oturmaması gerekiyo :(((

bizimkide anakucağında ve kucağımda sürekli kalkmak ister gibi oturma pozisyonunda..dik tutunca da sertçe basıyorrr duruyor öle ..ben bastırmıyorum tabii

ama dönme olayını başaramadı hala:6:

Son düzenleme:

bende gördüm onları.ondna almayı düşünüyorduk sende kullanışlı dmeişsin kesin alım:))

kızlar onların fiyatları değişiyor.ben bir sitede kargo dahil 45 e buldum
Devam sütü 1 yaş üzeri çocuklarda kullanılmıyor mu? Ben mi yanlış hatırlıyorum hmmm...
aptamil 1 0-6 ay arası değişiyor 6 9 ay arası var 9 12 ay arası
Kaç gundur bebek mızmız dıye temızlık yapmıyorum sımdı uyuyor ben hala yapmıyorum sanırım ıyıce tembelleştim : )))

4 .aydan sonra ne verıceksın cnm mama tarıflerını paylasalım yaa hepımıze lazım olucak..
Sanırım bende senı ruyamda gordum ama hatırlamıyorum ruyamı :1::1:

hayırdır :)) rüyaların laylayloomu oldum

bende bugün eşim gelince evi süpürdüm sildim.arkada iki tane oda var onblara girmedimiz için dokumuyor.yoksa ev büyük zor geliyor temizlemek.yarın karşıya gidicem bugündne yaptım.tozları aldım tuvaleti yıkadım bir banyo kaldı.dün akşamda mutfak dolaplarını silmiştim.bende çok tembelim yapamıyorum.kızımda fırsat vermiyor devamlı yanında adam istiyor.

evet canım 4.aydan sonra paylaşım çorba tariflerini.deniz bir tane vermişdi tarif ben onunla başlıcma yapmaya.3 fincan su bir havuç bir patatesdi yazmam lazım hepsini unutkanım aşırı

kızlar benim kızım benimle hep konusmaya çalışıyo sesler çıkarıyo çok hoşuma gidiyo sizin bebişlerde yapıyomu öyle şeyler

Evet keyfi yerımdeyken yapıyor . Gı ;wa ; Bu gibi seyler soylemeye calısıyor . Bırde bıseyler mırıldanıyor sonunu da agzından cıkardıgı tukurukle bıtırıyor . Bayılıyorum o haline yakışıklı oğlumun : ))

Back
X