• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

evet sorma.ben kız kucağımda ayaktaydım.annem söylemese hiç fark etmeyecektim.hissetmedim yani.ama insan sonradan düşününce.....kızla ne yapardım,yalnız olsam ne olurdu falan diye baya bi kurdum kafamda.ilk defa korktum depremden

Allah bi daha göstermesin canım ya. çok geçmiş olsun.

kızlar selam bende 2011 haziran annesi olcam inşallah yarın özel hastaneler açıkmıdır sizce bilen varmı ?

ayy yatamıyom koci hem pc başında oyun oynuyo hem beyaz izliyor okadar çok gülüyo ki sesten uyunmuyorda geldim neye bukadar gülüyor die valla açın kızlar çatladım gülmekten

günaydın kızlarr
dun kolumu incittim butun gece bebeğimi taşıyamadım
şuan hala ağrıorr gece ağlayınca eşim elime getirdi emzirdim geri beşiğine eşim koydu hep

[günaydın anneler,nasılsınız?tatil başladığı için ben çok sevinçliyim kızımla daha çok zaman geçirebileceğim :46:

QUOTE=esm_ckr;16220612]günaydın kızlarr
şuan hala ağrıorr gece ağlayınca eşim elime getirdi emzirdim geri beşiğine eşim koydu hep
[/QUOTE]

esmacım geçmiş olsun canım tamda bayram önü bide sizin düğün vardı değil mi ? :94:

çok geçmiş olsun canım...
sağol canımmm nasıl oldu anlayamadım yaa
[günaydın anneler,nasılsınız?tatil başladığı için ben çok sevinçliyim kızımla daha çok zaman geçirebileceğim :46:

QUOTE=esm_ckr;16220612]günaydın kızlarr

esmacım geçmiş olsun canım tamda bayram önü bide sizin düğün vardı değil mi ? :94:[/QUOTE]

evet canım yaa düğün varr ..
inşallah geçer...

Sonbahar kızına geçmiş olsn canım.
Esma sana da geçmiş olsun tatlım.

Ben de bugün temizlik var kadın geldi yapıyor..
Öğleden sonra da güne gidicem .
Haftasnu gelince hareketleniyorum.

Kızım henüz uyanmadı biz de oğlumla kahvaltı yaptık geldim baktım gidiyorummmmmm:=)

Şimdilik bu kadar ben kaçarrrr

Sonbahar kızına geçmiş olsn canım.
Esma sana da geçmiş olsun tatlım.

Ben de bugün temizlik var kadın geldi yapıyor..
Öğleden sonra da güne gidicem .
Haftasnu gelince hareketleniyorum.

Kızım henüz uyanmadı biz de oğlumla kahvaltı yaptık geldim baktım gidiyorummmmmm:=)

Şimdilik bu kadar ben kaçarrrr

tşk ederim canımm :16:

öncelikle herkese selamlar

kızlar bugün annemlere gidiyorum.geçmişi okuyamadım.hasta olan varsa geçmiş olsun diliyorum
gitmeden bayramlaşmak istedim.hepiniz bayramı şimdiden mübarek olsun.hayırlara vesile olsun.sevdiklerinizle mutlu nice bayramlara bebişleri bneim yerine öpünn

Back
X