• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

iyiyim flowercim,tüm zorluklara rağmen şükrediyorum Allaha...Çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum hepimizin..:16:

evet şanslıyız tabiiki ama çok yorucuymuş uyutması çok zor seninkilerin kolay uyuduğunu yazmışsın maşallah de ben çok uğraşıyorum uyutmak için bacakta sallattırmıyor kendini battaniyede de ben hiç sallamadım kucakta salla ana kucağında salla dalamıyo çocuk

saol canım benim ben de kimle konuşsam onun akranı herkes dönüo deyince moralim bozuldu döndürüyorum kendim gülüyo ama ben kendim döniyim demiyo çok mu kucakta gezdirdik çocuk öğrenemedi die üzüldüm aslında çok hareketli çok sert tekmeler atıyo ve ayaklarını yere basıp yatarken belini kaldırıyo boynunu kaldırıyo kalkmak ister gibi ama yan dönmeyi akıl edemiyo. oyun halısında filan da yatmıyo yaa 5 dakka en fazla sonra alın beni die ağlıyo. ama doktor merak etmeyin dedi işalla benim oğlum da sevindirir annesini bekliyoırum tak die dönecek die ben dee.internetim yoktu canım ancak yaptırabildim.

bizim tembel katide dönmüyo daha :26: bacaklar hiç durmuyo sürekli bacaklar havada,popoyu kaldırıyo göbişi kaldırıyo ama dönmüyo cadııı :25: hoş bizde de suç war çocuğumu hiç düz yere yatımadık biz emdikleri geri gelmesin diye.son bikaç gündür çeyzimden kullanmadığım pamuk yorganı attım yere onun üstüne yatırıyorum.biraz toto sundan destekleyince dönüyoda tek başına dönmesini bekliyoruuuzzz dört gözle :61:

bayramda nerdesiniz ne yapıyorsunuz ? biz Eskişehir e gidiyoruz..3 gün oradayız..kayınpederimin evi 2 sıpa ile kalmaya müsait değil..izmir e de gidemeyiz çok daha uzun sürüyor yol.
3 gün için ev kiralayacağız 1+1..normal otelde kalmaktan daha konforlu ve daha ucuz olucak..daha önce günlük kiralık ev tutan oldu mu ? tecrubesi olan varsa tavsiyeleri okumak isterim..günlük 60 tl olucakmış..iki kişi için sadece 60 tl...yani kişi başı 30 tl oluyor..dayalı döşeli..uzun zamandır takmıştım şu günlük kiralama işine...otelde tek odaya tıkılı kalmak sıkıcı olur diye düşünüyorum...ortalama bir otelin fiyatı daha pahallıya geliyor..

ne güzell yaa biz korkağız eşimde bende.havalar belli olmuyo diye anca sitede bahçede turluyoruz bebişimle sıkıldım bende uzaklaşmak istiyodum biraz ama ewdeyiz yani izmirdeyiz.kendi ailem bu bayram yurtdışında olucaklar ilk kez bi bayramı ayrı geçiricez :5: o yüzden eşimin ailesiyle olucaz bu bayram...yine izmirrrr dee...:25:

iyi geceler bizde evdeyiz bu bayram
yani normaldede tatile falan gitmezdik ama kahvaltıya annelere giderdik
bu bayram sıra kaynanadaydı hafiften atışır gibi olduk
eşimde ben kurbandan gelince beraber çıkarız tek başına bi yerre gitme dedi :((

ne güzell yaa biz korkağız eşimde bende.havalar belli olmuyo diye anca sitede bahçede turluyoruz bebişimle sıkıldım bende uzaklaşmak istiyodum biraz ama ewdeyiz yani izmirdeyiz.kendi ailem bu bayram yurtdışında olucaklar ilk kez bi bayramı ayrı geçiricez :5: o yüzden eşimin ailesiyle olucaz bu bayram...yine izmirrrr dee...:25:

ben de hiç yere yatırmadım hep koltukların üstünde ama zaten fazla da yatmıyor hemen kendini kucağa aldırıyor ama yarın halledicem yere yorgan sericem üstüne oyuncaklarını atıcam ara ara atıcam yere

ben de hiç yere yatırmadım hep koltukların üstünde ama zaten fazla da yatmıyor hemen kendini kucağa aldırıyor ama yarın halledicem yere yorgan sericem üstüne oyuncaklarını atıcam ara ara atıcam yere

barışta hiç yüzükoyun yatmıyordu bu oyuncak sayesinde yatıyor
tavsiye ederim :))
kumaş bebeklere vurunca ışıklar yanıp sönüyor ve müzik çalıyo
bebek hem yüzükoyun yatarken oynuyor hemde sırt üstü yatarken oynauabiliyo

Eklentiler

• $IMG_5111.webp
    $IMG_5111.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 33
  • $IMG_5112.webp
    $IMG_5112.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 26
barışta hiç yüzükoyun yatmıyordu bu oyuncak sayesinde yatıyor
tavsiye ederim :))
kumaş bebeklere vurunca ışıklar yanıp sönüyor ve müzik çalıyo
bebek hem yüzükoyun yatarken oynuyor hemde sırt üstü yatarken oynauabiliyo

ben de şimdi tam facebooktan barışın bu fotosunu gördüm anneme oyuncağa bak ne güzel gidip alalım diyodum çok saol sen de buraya yapıştırmışsın. ben de alıcam bize çok oyuncak getirdiler die hiç uğramadık oyuncakçılara ama bize gelenlerin çoğu 6 aysonrası oynayacağı şeler bi de çıngıraklar var aslında uğramak lazım.

başım çatlıyo kızlar 2 tane minoset içtim bana mısın demedi ben yatıyorum oğlan uyumuşken yatayım uykusuzluk yorgunluk bende aşırı başağrısı yapıyo. hepinize iyi geceler görüşemediklerimize iyi bayramlar olsuun.

ben de şimdi tam facebooktan barışın bu fotosunu gördüm anneme oyuncağa bak ne güzel gidip alalım diyodum çok saol sen de buraya yapıştırmışsın. ben de alıcam bize çok oyuncak getirdiler die hiç uğramadık oyuncakçılara ama bize gelenlerin çoğu 6 aysonrası oynayacağı şeler bi de çıngıraklar var aslında uğramak lazım.

bize pek oyuncak gelmedi gelenlerde zamanına uygun şeyler genelde
biz bunu internetten aldık yanlış hatırlamıyorsam 75 lira idi
çok rahat yarım saat 40 dakka oyalanıyo kendi kenidne
bazen kolyuğa oturtuyorum önünede bu oyuncağı dik pozisyonda koyuyom ozaman dahada uzun oyalanıyo

başım çatlıyo kızlar 2 tane minoset içtim bana mısın demedi ben yatıyorum oğlan uyumuşken yatayım uykusuzluk yorgunluk bende aşırı başağrısı yapıyo. hepinize iyi geceler görüşemediklerimize iyi bayramlar olsuun.

geçmiş olsun
iyi bayramlar iyi uykular

Benim tosbidiğimde donmedi elini cekemıyor donerken buyuzden donemıyor : ) Ama yatarken kafasını kaldırıp kosar gıbı yapıyor nereye gidicekse : ))

Back
X