sağolasın canım,kaç gün yapmazsa müdahale ediyordun sen bugün 5 gün oldu bizim tık yok kakaya hasret kaldım yaaa
3 günden sonra fitil yap demişti dr. ama ben çok sıkıntısı yoksa,ben 5 gün bekliyordum 5.gün yapıyordum ben. sonra 1 sefer kendi 1 sefer fitille yapmaya başladı. Şimdide şurup sayesinde fitilsiz devam ediyor kendisi, çok şükür. resmen kaka yaptığında halay çeker olmuştuk :) Biz dr. tavsiyesi ile başta hergün 1 çay kaşığı saf zeytinyağı da verdik. masajda göstermişti, baya uğraştım yani. çok sıvı al dedi bana. su iç bol bol canım..
Herkese günaydın bu arada.
Ya benim acayip saçlarım dökülüyor, avuç avuç resmen. Saçımı kestirdim kuaför bile şaşırdı. Doğum yaptım falan deyince, seni görerek tanımaya başladığı içindir dedi o bile :) Ay Allahım :)
kızımın kakası yemyeşil hergün, kan ilacına başladık ya ondan sanırım kötü kokulu ve yeşil oldu. sizinkilerde oldumu?
bayram tatili düzenini bozdu valla, doğduğundan beri gece hiç 3-4 kez kalkmamıştım, 2-3 gündür kalkıyorum. umarım düzelir.
oda ayırma konusunda bizim dr. daha erken demişti, 4 aylıkken. birazda kusuyordu. şimdi 5.ay dolunca düşünüyorum. odası boş boş duruyor, yatağına alışsın azcık canım.
Son düzenleme: