Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabiki yapabilirsin üstelik -özellikle kadın için- memurluk en güzeli... insan isterse herşeyi yapabilir. tabi bunun için çok çalışman gerek bunu biliyorsundur herhalde...günümüz şartlarında kpss'ye giren çok olduğu için şansın azalıyor ama dediğim gibi insan isterse başarabilir. benim bir arkadaşım vardı girdiği bölüme sadece 10 kişi alıyorlardı ve o on kişi arasına girdi. bebekle zor ama olsun akşamları uyuttuktan sonra çalışırsın. yaşında sorun değil, memurluk için yaş sınırı 40 sanırım. kolaylıklar diliyorum sana.. herşey gönlünce olur umarım.
slm ....arkadaşlar gelişim bölümüne de yazdım ama benim oğlan beni emmeyi nerdeyse bıraktı diyebilirim bebelak ver demişti dr takviye olarak ama şimdi nerdeyse sadece mamayla beslenir oldu o da 3 saatte bir vermem gerekirken benim oğlan nerdeyse 4-5 saatte ancak acıkıyo gece de öyle hiç uyanmıyo bu ay şimdilik ekim 6 dan bu yana 200 gr almış 1 ayda toplasan 400 gr kadar alacak sanırım neden büyleee bilgisi olan yardımcı olsun bana...
birde sunu ekleyim ben kamu yönetimi mezunuyum.gelen cevaplar için tşklr başka fikirleri olan varmı
çınar bey anakucağında ayaklarını tutup incelemeye başladı :))
çok güzel sevindim ilelemer var ne güzel bizimki daha yapmıyor
yapar umutcum,her bebek farklı..haziran anneleri topiğne göz attım daha yeni yeni dönen bebekler var..
su bebeği olupta çalışan annelere kariyer sahibi annelerede ben imreniyorum.ne güzel hem iş hem bebek valla takdirliksiniz bayanlar.kendinizi takdir edin sizde başarılısınız ikisini bir arada yapmakta süper bişey.düşünüyorumda bebğim olmadan ne kadar çok vaktim varmış ben kendime çok kızıyorum sunu niye yapmadım bunu niye yapmadım diye(
ayın kaçında olmuşlardı canım
sıpalarımın ayak parmaklarını tek tek öptüm,ayak fetişisti yaptılar sonunda annelerini :)))[/QUOTE
ayakları çok tatlı oluyo yaaaa
yaa kızlar bazen klımdan 2. çocuğu yapmak gibi manyaklıklar geçiyo. 2. çocuk için ne maddiyatımız yeterli ne bakacak insan var bunu zor kotarcaz artı yaşım gelmiş 38e tekrar doğum hamilelik emzirme oroblemleri baştan çoook zoorr yani ama bugün sağlıkocağında bi kadın gördüm çocuklarından biri 17 aylık diğeri 7 aylıktı ve kocası askerdeymiş çok zprlanmıyo musun dedim çok zor ama büyüyolar işte dedi. bazen kafayı kırıyorum amaan olsun diyorum