• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

ben tek çocuk asla düşünmüyorum yüce rabbimmmmmmm inşalhh nasip eder ikinci kez anne olmayı ama ben su an yapamam o ayrı biz ev yaptırıyoruz ve planlarımız var

flowersun senin için su an zaman ve hatta dk klar önemli senin yaş geçirmeden dedigim gibi yapman lazım çocuk.birincisi sen ikinciyi istiyorsun, ikincisi sunu unutma dogan büyürrrrrr sen yaptıgınla kalırsın iki çocugunuda yapıp kenara misss gibi çekilirsinnn hem çocugun tek olmaz hem iki çocuklu bir anne olursun. yaaa güzelim sen neyi düşünüyorsun daha sen meslek sahibi bir insansın zaten bugün olmazsa yarın çalısırsınnnnnnnnnnnn ve sunu untma senin destegin bir dag gibi annen var arkanda benim çocuguma bakan kimsemmmmmmm yokkk sen o kadar sanslısınki bunun farkında degilsin kendine gel ve ikinciyi hiç düşünmeden dene
valla sağol iyi gaz verdin de ,buna annem bakacak 1 yaşına kadar. benim çalışmam lazım eşimin kazandığı parayla geçinemeyiz.yani ikisine bakacak bakıcı bulmam lazım o zaman. yaparsam mı pişman olurum yapmazsam mı bilemedim valla. istiyorum da cesaretim yok.çocuk sevgisi ağır basıyor o ayrı 2 çocuğum olsun isterdim hep ve fazla vaktim yok 1 sene içinde hamile kaldım kaldım sonrası daha da zorlaşır vazgeçerim zaten.

kızlar mustelanın emziren anneler için gıda takviyesi varmış sıkılaşmaya ve incelmeye yardımcı oluyormuş kilo da veriyormuşsun kullanan var mı acaba ya da duyan benim en az 10 kilo vermem lazım da arayış içindeyim :)

nohut yemeği yapmaya çalışıyorum bir yandan..pilav da akşam gelince babamızdan...

selam kızlar
evde temizlik var,heryer mis gibi oluyor..bayram dönüşü iyi oldu.
oğlumda hala mızıkçılık yapıyor.
bizde artk 4,5 aydan sonra elma ve armut pürelerine başlıycaz kısmetse,yutkunma işini becerirse eğer pirinçli sütlü mamalara geçicez...

Herkese merhabalarr...Geçmiş bayramınız mübarek olsun güzel annişler...Sİteye ne olmuş böyle ya...Bu arada benim kızımda bugün 5.ayını doldurmuş oldu..6.ayımıza giriş yapıcaz inş..Zaman nasılda geçiyor.Bu hafta doktor kontrolümüz var bakalım ne kadar büyümüş....

Son düzenleme:
almina bende akşama et kavuracagım bayramda ağzıma et koymadım ilk kez bugün yiyecegiz allah kısmet ederse.kayınvalideme sinirlendim inat ettim yemedimde etini

kolay gelsin, benim annem-kız kardeşim bayramda yaptılar saolsunlar temizliğimi...
zaten bayram bana yaradı,
her sabah 6da aldılar ilkeyi ben uyudum:))
babam arabasını bana tahsis etti ilkeyi bırakıp bırakıp gezdik kocamla iyi geldi valla aylardan sonra...
bizim de yarın kontrolümüz var geçen sefer başlatırız ek gıdalara yavaş yavaş demişti heralde meyve yoğurt falan verir bu sefer.
4. ay aşılarını yaptıranlara soruyorum, ağrı, huysuzluk falan oldu mu?
yarın çıkmışken onu da yaptırayım diyorum...

selam kızlar
evde temizlik var,heryer mis gibi oluyor..bayram dönüşü iyi oldu.
oğlumda hala mızıkçılık yapıyor.
bizde artk 4,5 aydan sonra elma ve armut pürelerine başlıycaz kısmetse,yutkunma işini becerirse eğer pirinçli sütlü mamalara geçicez...

selamlar

ben bugün devlet hastanesine öğlesine kontrol için kuzeyi götüreyim dedim

allahım o ne öğle gitmez olaydım

kapıdan girmemle çıkmam bir oldu çocuk doktoru karnını dinledi gönderdi ne bir tartma var ne bir boy ölçme

allah hep devlet hastanelerine bebeklerini kontrole götürenlere yardım etsin

fena sinir oldum birde doktorla kavga ettim bir güzel bu ne böyle diye siz nasıl doktorluk yapıyorsun uz diye

kolay gelsin, benim annem-kız kardeşim bayramda yaptılar saolsunlar temizliğimi...
babam arabasını bana tahsis etti ilkeyi bırakıp bırakıp gezdik kocamla iyi geldi valla aylardan sonra...
bizim de yarın kontrolümüz var geçen sefer başlatırız ek gıdalara yavaş yavaş demişti heralde meyve yoğurt falan verir bu sefer.

valla bizimkinde çok huysuzluk yaptı..cumartesi yaptırdık o gün iyiydi ama ertesi gün çok huysuzdu,hep ağladı,birazda ateşi çıktı..doktorumuz söylemişti zaten olcağını.bugün biraz daha iyi...

slm yeni gelenlere bende yarın 4. ay aşısını yaptıracagım günü geldi 23 ne çagırmıştı hemşire bakalım ne olur.bebekler ateşleniyormu calpol öncemi sonramı vereyim ne dersiniz yaptıran anneler

bizim genelde aşı günleri çok uyku yapıyor, bu kezde uyudu ama uyanık olduğu vakitte huysuzdu, ağrısı var gibiydi.. diğer 3 aya göre biraz zor geçti. ama herkesin farklıdır belki.
ben bu zamana kadar hiç şurup ya da fitil kullanmadım aşı günleri. aşırı derecede etkilenmedi diye.

Son düzenleme:
kızlar bu gülücükler nereye gitmiş beğendim butonunu göremiyorum mesajların tarih ve saatlerini de göremiyorum birde sayfayı açık bırakınca bir süre sonra tekrar giriş yapmam gerekiyor herkes de böylemi :(((

Back
X