• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

yok yaa ne üşüycekler
biz yıldızdayken yapmur başladı
geçirdik arabalarına yağmurlukları bişeycik olmadı
o yağmurluk olunca zaten battaniyeye bile gerek kalmıyo arabanın içi sıcacık oluyo

Bizimki zaten gezmek olsunda usumek fılan umurunda değil : )) Ben de seffaf posetı gecırdım dısardayken AVM gezerken bı kac seferde battanıye orttum zaten ustunde ona bakabılecegım penceresı var karanlık olunca daha bı guzel uyudu

Bizimki zaten gezmek olsunda usumek fılan umurunda değil : )) Ben de seffaf posetı gecırdım dısardayken AVM gezerken bı kac seferde battanıye orttum zaten ustunde ona bakabılecegım penceresı var karanlık olunca daha bı guzel uyudu

bizimki etrafı görmek istiyo
o yüzden hiç kapatmıyom :))

Son düzenleme:
Bızımkı uyuyamayınca cok sınırlenıyor aglıyor fılan bız de gezemıyoruz buyuzden artık ıyı uyusun dıye herseyı yapıyoruz : )) buugn de cok huzursuzdu yavruşum babasına alısmıs 9 gun boyunca

Bızımkı uyuyamayınca cok sınırlenıyor aglıyor fılan bız de gezemıyoruz buyuzden artık ıyı uyusun dıye herseyı yapıyoruz : )) buugn de cok huzursuzdu yavruşum babasına alısmıs 9 gun boyunca

gezerken uyumasında zorluk çekmiyoruz
bakınırken dalıyo :))
bu barışta pek bi huysuzdu
dışarı çıkamadık ben ona bağladım ama ara ara böyle huysuzlaşıyo ve sanki hafiften ateşlenir gibi oluyo
sanırım diş çıkartacak
zaten son bi aydır salyalar derya deniz :))

Geçmiş olsun Barış tontişine . . Belkı ben de yarın bı yuruyus yaparım bebısle henuz arabayla tek cıkmaya cesaret edemıyorum artık sokak gezmesı yaparız : ))

Medaa cnm benım oglusum uyandı ben emzıreyım sonra da yatarım geceleri kaloriler daha hızlı yakılıyormus ; )))
İyi geceler ..

Geçmiş olsun Barış tontişine . . Belkı ben de yarın bı yuruyus yaparım bebısle henuz arabayla tek cıkmaya cesaret edemıyorum artık sokak gezmesı yaparız : ))

biz yarın sabahtan önce doktora sonrada bi arkadaşa kahvaltıya gitcez
belki ordanda bi avm yaparız
bugün gezemedik yarın acısını çıkartalım :))

yaa kızlar boşwerin adet olup nnapcaksınız ben doğumdan sonra 40 gün boyunca adet oldum sonra 20 gün sonra 1 hafta sonra tekrar sonra 15 gün falan filan sürekli oluyorum karnımı hala şiş bişiy farketmiyooo yanii keşke bende olmasam sizin gibii :)

yaa kızlar boşwerin adet olup nnapcaksınız ben doğumdan sonra 40 gün boyunca adet oldum sonra 20 gün sonra 1 hafta sonra tekrar sonra 15 gün falan filan sürekli oluyorum karnımı hala şiş bişiy farketmiyooo yanii keşke bende olmasam sizin gibii :)

doğum sonrası olan adet değil kız,o lohusa kanaması..:9:

Günaydın kızlarrrr,
2. iş günüm ve ben daha rahatım,
bu sabah baya süt de çıktı maşallah,
Oğluma sütümü bıraktım da geldim,
İnşallah bıraktığım kadarıyla doyar,
Uyku dinlenmek ve güzelce geçiştirmeden yemek süt yapımına yardımcı oldu,
Bundan sonra çok dikkat edicem valla.

Dün bakıcımızın ses kaydını yapmıştım,
napıyım yoksa içim rahat etmeyecekti,
Akşam 4 saat onu dinledim işlerimi yaparken,
Maşallah hoşuma gitmeyen hiç bir şey olmadı,
Bizimki çok keyifli sesler çıkarmış,
Teyzemiz oğlumu bir öpüyor bir kokluyor ninniler,taklitler
Çok hoşuma gitti davranışları oğluma karşı şefkatli yaklaşıyor,
hiç ağlatmamış saolsun,
Hemen bakmış konuşmuş,
Rabbime şükürler olsun,
İnşallah herkes bizim gbi bir bakıcıya kavuşur.

günaydın kızlar
benm oğluş çok huzursuz bu aralar kızlar
dişmi gazmı çözemedimm...
kulaklar çekiştirilıorr uykuda bacaklarını çekiyorr
salyası çook
bir huzura erseydi yavrum

Back
X