• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

maşallah canım içimi rahatlattın ayrıca 5 aylık 8 kilo dedin maşallah fıstığa normal demiş dr iyi benim oğlan da 7400 olmuş buğun ama daha 4.5 aylık inşallah 5 olana kadar 8 kilo olur meğerse benim yavrum aç kalıyomuş mamaya başladık emzirmek için mama vermiyorduk başladık şimdi kavanoz mamalarından da veriyorum ben...

Canım senin bebişede maaşallah iyi gidiyor...Doktorum bir kız çocuğunun 1 yaşına gelince biz 9 kilo olmasını bekleriz dedi..Oyüzden çok iyisiniz hemde erken doğmanıza rağmen dedi.Kıyamam ben ona ohh şimdi doyuyor desene...Öyle öyle büyücekler annesi işte...

Slm kızlar..Forum değişeli ilk defa yazıyorum.Çok yavaş olduğundan sinir olup girmediydim umarım herkes iyidir.Bizimde aşımız oldu pazartesi günü, oğlum 8750 gr boyuda 68 cm olmuş maşallah tosunuma tabiki...

Bu arada öğretmen arkadaşların öğretmenler günü kutlu olsun..Allah çocuklarımızla uğraşabilmeleri için bol sabır ve sağlık versin inşallah..

canım senin bebişede maaşallah iyi gidiyor...doktorum bir kız çocuğunun 1 yaşına gelince biz 9 kilo olmasını bekleriz dedi..oyüzden çok iyisiniz hemde erken doğmanıza rağmen dedi.kıyamam ben ona ohh şimdi doyuyor desene...öyle öyle büyücekler annesi işte...

doğru valla ama işte annelik her daim 'yi yawrum yi' pozisyonundayız normal de olsa bize hep zayıf geliyo galiba...sen söyleyince aklıma geldi bana da dr bebek doğdugu kilonun 2 katına ulaşmalı 6 aylıkken demişti efe 3300 doğdu 2 katı 6600 eder ki aslında baya iyiymiş o zaman

slm kızlar..forum değişeli ilk defa yazıyorum.çok yavaş olduğundan sinir olup girmediydim umarım herkes iyidir.bizimde aşımız oldu pazartesi günü, oğlum 8750 gr boyuda 68 cm olmuş maşallah tosunuma tabiki...

Bu arada öğretmen arkadaşların öğretmenler günü kutlu olsun..allah çocuklarımızla uğraşabilmeleri için bol sabır ve sağlık versin inşallah..

ooooh maşallah tosuncuğa doüum kilosu kaçtıki annesi...boyu bizimkinin de 67 olmuş ama kilo eymenden az...

Slm kızlar..Forum değişeli ilk defa yazıyorum.Çok yavaş olduğundan sinir olup girmediydim umarım herkes iyidir.Bizimde aşımız oldu pazartesi günü, oğlum 8750 gr boyuda 68 cm olmuş maşallah tosunuma tabiki...

Bu arada öğretmen arkadaşların öğretmenler günü kutlu olsun..Allah çocuklarımızla uğraşabilmeleri için bol sabır ve sağlık versin inşallah..
Selam canım hoşgeldinn..Oyy maaşallah oğluşuna neyle besliyorsun canım oğluşunu...

doğru valla ama işte annelik her daim 'yi yawrum yi' pozisyonundayız normal de olsa bize hep zayıf geliyo galiba...sen söyleyince aklıma geldi bana da dr bebek doğdugu kilonun 2 katına ulaşmalı 6 aylıkken demişti efe 3300 doğdu 2 katı 6600 eder ki aslında baya iyiymiş o zaman
Evet aynen bizede sağlıkocağındaki doktorumuz söylemişti aynı şeyi..Çok şükür iyiler sağlıklı olsunlar yeterki.Ama dediğin gibi annelik işte:6:

Bugün istanbul çok rüzgarlı..
oğlanı doktorun tavsiyesi üzerine rüzgarlıgını bebe arabasına giydirip sitede 1 saat geziyim dedim.
Rüzgarlıga gıcık oldu katılma nöbeti geçirdi ...5 dk.ağladı sonra uyuyakaldı ama 25 dk.gezdirdim çünkü ben dondum çok rüzgar vardı..Ama bu rüzgarlık müthiş birşeymiş yaa bayıldım vallaa...ben donarken elimi içeri sokup oğlanın eline yüzüne baktım gayet sıcak,arabanın da içi sıcacık ,alışsaa süper olur..Gerçekten doktorun dediği gibi bana çok iyi geldi..ben hemen çıkartıp hasta etcem diye hemen sokuyordum eve..şimdi bide uyudu rahat rahat gezdim,çok iyi oldu..
aldıgın araba üstüne örtülen herçeşit bebek arabası için geçerlimi canım:emir_bebek:

Kızlar merhabalarr..Ben geldim...Bu sabah kızımın doktor kontrolü vardı anca geldim işe...
herşey yolundaymış çok şükür...Kızım 8 kilo olmuş boyuda 65 cm.miş..Çok iyi gidiyor dedi doktorumuz ek gıdalara başlayabiliriz dedi.Çilek,süt ve bal dışında herşeyden verebilirsin dedi..Şimdilik yoğurt ve meyve püreleri ile başlayalım dedi...Geceleri uyku düzenimiz bozuldu diye doktorumuza söyledim.Oda gece yatmadan ilk önce emzir sonrada biraz pirinç unu yedir yedi..Daha tok tutar dedi..Birde öyle denicez bakalım...

maşalah canım çok güzel:emir_bebek:

maşallah canım içimi rahatlattın ayrıca 5 aylık 8 kilo dedin maşallah fıstığa normal demiş dr iyi benim oğlan da 7400 olmuş buğun ama daha 4.5 aylık inşallah 5 olana kadar 8 kilo olur meğerse benim yavrum aç kalıyomuş mamaya başladık emzirmek için mama vermiyorduk başladık şimdi kavanoz mamalarından da veriyorum ben...

oyyyyyyyyyyyyyyyy canım benim kavanoz maması hangisi oluyor ben kullanmıyorum da

allah nazarlardan saklasın onu maşllah

off yaaa sabahtan beri yeni uyudu delirtti beni.:58:
mız mız mız mık mık mıkkk ne anakucağında duruyor ne kucağımda..
ancak kucağımda ev içinde gezdirirsen iyi..oldu gazozzz:35:

eller hep ağzında salyalıı.

kollarım koptu..
aaaa uyandııııııı:58: olamazzzzz

off yaaa sabahtan beri yeni uyudu delirtti beni.:58:
mız mız mız mık mık mıkkk ne anakucağında duruyor ne kucağımda..
ancak kucağımda ev içinde gezdirirsen iyi..oldu gazozzz:35:

eller hep ağzında salyalıı.

kollarım koptu..
aaaa uyandııııııı:58: olamazzzzz

damakları kaşınıyor heralde yavrum calpol versene rahateder en azından:emir_bebek:

Back
X