• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

herkese iyi geceler
bugün doktordaydık
nezle başlangıcı varmışşurup ve deniz suyu verdi
boyu hiç uzamamış ve 350-400 gram kadar almış
kilo alımı normal boyunuda geçen ay yanlış ölçmüşlerdir dedi :((
kasılmalar içinde bazı bebeklerin karakterlerinden kaynaklandığını büyüdüğünde geçeceğini bazısında da demir eksikliğinden kaynaklandığını söyledi
dvit3 ve kan damlası kullandığımızı söylediğimde ozaman endişeye gerek yok kullanmaya devam aksatmayın dedi

gecmis olsun canim.Benim oglumun da burnu tikali oksurup hapsuruyor dr gittik bu kis boyle gececek alismalisin cocuklar cok sik hastalanir dedi calpol ve deniz suyu kullanmaya devam

herkese iyi geceler
bugün doktordaydık
kasılmalar içinde bazı bebeklerin karakterlerinden kaynaklandığını büyüdüğünde geçeceğini bazısında da demir eksikliğinden kaynaklandığını söyledi
dvit3 ve kan damlası kullandığımızı söylediğimde ozaman endişeye gerek yok kullanmaya devam aksatmayın dedi

iyi geceler canım.bu ay bizimkide bana uzamamış gibi geliyor.4 aylıkken kaçtı boyları bebekleriniz.sağlık ocagında bir kere ölçtürdüm aşı oolurken orası kesin yanlış ölçtü.orda çoçugu hiç uzatmadan ölçmüşlerdi.gıcık olmuştum

gecmis olsun canim.Benim oglumun da burnu tikali oksurup hapsuruyor dr gittik bu kis boyle gececek alismalisin cocuklar cok sik hastalanir dedi calpol ve deniz suyu kullanmaya devam

biz şurup olarak pedidus kullanıyoz
deniz suyuda şurupta evde vardı
zaten dün bi kaşık şurup vermiştim :))

iyi geceler canım.bu ay bizimkide bana uzamamış gibi geliyor.4 aylıkken kaçtı boyları bebekleriniz.sağlık ocagında bir kere ölçtürdüm aşı oolurken orası kesin yanlış ölçtü.orda çoçugu hiç uzatmadan ölçmüşlerdi.gıcık olmuştum

ben hem sağlık ocağına hemde özele götürüyom
geçen ay sağlık ocağı boyuna 63 cm demişti özel 64cm
pazarteside sağlık ocağıyla randevumuz var :))
bakalım onlar ne diycek

ben de bugün aşı için gittiğimde ölçtürdüm.minyatür kızım 62cm ve 6500gr olmuş.sevindim kilo alımına.çünkü çok minyon gidiyor gelişimi.bana göre az diyorum dr ısrarla normal diyor.şimdi netten baktım şükür ki normalmiş.sanırım böyle devam edecek kızım minik minik adımlarla büyüyecek:)
ama artık takmıyorum kilosunu falan.sağlıklı olsunlar da....

Son düzenleme:
benim kızımda öksürüyor canım ama günde 4-5 kez seninkidemi öyle acaba benim kızımda mı hasta.bir kez daha oldu öyle geçti 2-3 gün içinde

laylaylom cnm demin geçmişi okurken gördüm.çok geçmiş olsun gülüm.korkmakta haklısın valla.sanırım ayların yorgunluğuyla duymadın kapıyı falan.inş bi daha böyle bi şey yaşamazsın.insanız nihayetinde oluyor zaman zaman böyle şeyler...

demin benm kızım da öksürdü umarım tekrarlamaz.oğlumda o kadar çok çektim ki öksürükten korkuyorum artık çocuklar öksürünce.allahım meleklerimizi korusun inş....

kkgm medaa misskapris suhenza LayLayLooM
slm kızlar hepinize.sonbahar senin idrar yollarında enfeksiyon olabilir bu yüzden sık wc ye gidiyorsun bir muayene ol görürsün .bahar1 sanada allah kolaylık versin emmeyen çocuk çok zor umarım hersey kolaylasır senin için bebeklerin ek gıdaya geçmesi bir yandan keyifli bir yandan zor ama işte bu sıkıntıları oluyormuş hergün ne yedirsem ne yapsam diye ugraşmakta zor dimi...inan benim asagıda bir komsum var bebgi bizimkilarla aynı dogdu 4.5 aylık kızı bizlerin yedigi çorbalardan ve su normal yogurtlardan veriyormuş bebgine inan daha saglıklı hiç korkma sende bişey olmaz.deniz güneş sende bebek arabası düşünüyorsun galiba valla ben kanzın aldım çift yönlü çok memnunum hem pozisyonu 3 asamalı dik,hafif egik,ve tam yatr pozisyon.ÇALIŞMAYA BAŞLAYAN ARKADAŞLARADA ALLAH KOLYLIK VERSİN EMİNİM ÇOK ZORDURRR.AMA SUNU UNUTMAYIN SİZ KARİYER SAHİBİSİNİZ.BU ARADA SU AN BENİMKİ KUCAGIMDA ÖYLE KLAVYEYE BAKIYOR BEN YAZARKEN.BİZ YATIYORUZ< İYİ GECELER SİZLERE

Hosgeldın cnm gecmıs olsun Barısa ınsallah bı an once ıyılesır

herkese iyi geceler
bugün doktordaydık

laylaylom cnm demin geçmişi okurken gördüm.çok geçmiş olsun gülüm.korkmakta haklısın valla.sanırım ayların yorgunluğuyla duymadın kapıyı falan.inş bi daha böyle bi şey yaşamazsın.insanız nihayetinde oluyor zaman zaman böyle şeyler...

sağol canım Allah beterlerinden korusun.kendime güvenimi kaybettim acaba yine mi duymam falan diye.halam kızdı saçmalama herkezin başıan gelebilir.birikmiş yorgunlugun vardır falan dedi.sakinleştim biraz

öksürük barıştada çok fazla yok zaten günde 5 defa öksürmeleri veya hapşırmaları normal sayılıyo
ama barışın burnu akıyo hafiften yani biraz dikkatle 2-3 günde düzelir
hem peditus öksürük şurubu değil soğuk algınlığı için
hafif bi ilaç yani

sağol canım Allah beterlerinden korusun.kendime güvenimi kaybettim acaba yine mi duymam falan diye.halam kızdı saçmalama herkezin başıan gelebilir.birikmiş yorgunlugun vardır falan dedi.sakinleştim biraz

bence de birikmiş yorgunluktandır gülüm yoksa her zaman olmuyor ya üzme kendini.zaman zaman herkesin başına gelebilir.sıkma canını.bi daha tekrarlanmaz inş...

yok canim benim oglum cok kotu oksuruyor, ici disina cikiyor yavrumun oksururken uyanip agliyor.fazla artmadan oksuruk surubu ver istersen, gecmis olsun
benim kızımda öksürüyor canım ama günde 4-5 kez seninkidemi öyle acaba benim kızımda mı hasta.bir kez daha oldu öyle geçti 2-3 gün içinde

tabii canım olan şeyler bunlar
bende geçen gece saat başı kalktım diye konuşurken eşim bende kalktım dedi
sen nezaman kalktın hep ben kalktım falan dedim
bi defasında sen kalkamadın ben kalktım dedi ama o gece barıi çok huysuzdu

kizlar bebislerinizle neler yapiyorsunuz yeme banyo altini degistirme disinda, ben oyun paspasinda biraz zaman harciyorum, biraz oyuncaklariyla oynatiyorum, cocuk sarkilari ogrenip soyluyorum, arada bir masal anlatiyorum bunlari anlamadigini biliyorum ama yine de yapiyorum ama baska neler yapmaliyim acaba?

yok canim benim oglum cok kotu oksuruyor, ici disina cikiyor yavrumun oksururken uyanip agliyor.fazla artmadan oksuruk surubu ver istersen, gecmis olsun
sağol canım.yaızk cnaım ya.o kadar agır demek.çok geçmiş olsun
bence de birikmiş yorgunluktandır gülüm yoksa her zaman olmuyor ya üzme kendini.zaman zaman herkesin başına gelebilir.sıkma canını.bi daha tekrarlanmaz inş...
sağol cnaım inş olmaz bir daa

medaa geçmiş olsun..
peditus en ünlü bebek/çocuk şurubudur..:)
yıllar boyu en çok kullanacağınız soğuk algınlığı şurubudur..
oğlum peditusla büyüdü..

Back
X