Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
muck selvacımmm
sen geliyosun dimi yılbaşında? bak bekliyorum, bana haber vermeyi unutma sakın
hayatcıım güzel arkadaşım siz de cevahirde miydiniz yoksa?
inşallah canım ben planlıyorum ama babamız yolda üşütürsek vs diye çekimser yaklaşıyo
artık ikna edicez bir şekilde
ben de çok istiyorum canım gelirsem mutlaka haber vereceğim sana çünkü ceren kuşu koklamak istiyorum:)))![]()
merhaba kızlar
biz de bugün gezmeye gittik:)
avm gezdik yemek yedik.
ilke de uslu uslu oturdu arabasında...
froya süpermişş. iyi ki söyledin. herkes elini öpüyo kuşumun onunda elelri hep ağzında. e öpmede diyemiyorum.
çok başarılıymış. :13:
kızlar geçenlerde bebeklerimizin hijyeninden bahsetmiştik. dışarıda öpenlere dokunanlara karşı alkolsüz ıslak mendil buldum. bakterilere karşı dezenfektan. sprey olarak da satılıyor. kendim için de alkollüsünden almak istiyorum. dışarıda elimi yıkayamadığım durumlarda kullanmak için. ebebekte satılıyor,özelliklerini sitesinden kopyalıyorum.
ERİS Antibakterial Solisyon
Kalite Belgeleri :
İ.Ü.Tıp.Fak.Mikrobiyoloji ve Klinik Mikrobiyoloji Ana Bilim dalı Genel Mikrobiyoloji dalının inceleme sonuçlarına göre 30 sn de kullanıma hazır tüm bakterilere karşı %100 etkili olduğu saptanmıştır.
Özellikleri :
Neden ERİS Antibakteriyel alkolsüz solüsyon ve havlu kullanmalıyım.
Mikropların hastalık yapabilmek için önce organizmada yerleşmesi ve yerleştikten sonra çeşitli engelleri aşması gereklidir.
Bu engellerin başında deri ve mukoza gelir. Derimiz bağışıklık sisteminin en önemli kısmını oluşturur.
ERİS Antibakteriyel solüsyon ve havlu kullanmak bağışıklık sistemimizi güçlü tutmaya yardım edecektir.
ERİS ANTİBAKTERİYEL ALKOLSÜZ SOLÜSYON VE HAVLUNUN ÖZELLİKLERİ
Geniş bir mikrobiyolojik etkiye sahiptir. Mantar ve virüslere etki eder.
Vejetatif bakterilere karşı 30 saniyede %100 etki sağlar. (S.aureus, Paeruginosa vbg)
Virüslere karşı etkendir. (Hepatit B., Hepatit C., HIV, Rota virüsleri)
Film tabakası oluşturma özelliği ile uzun süre etkisini sürdürür.
Alkol, Aldehit , Fenol gibi kanser yapıcı bebeklerde ve genital organ temizliğinde sakıncalı maddeler içermez.
Metallerde Korozyon yapmaz.
Temizleme özelliği çok güçlüdür.
Kullanımı pratiktir. Islak mendil ve Solüsyon olarak üretildiğinden kolayca kullanılır.
KULLANIM ALANLARI:
Özellikle BEBEKLERDE savunma hücreleri henüz tam gelişmediği için ebeveynlerin kişisel temizliğine daha dikkat etmeleri gerekmektedir.
Tüm 0 yaş bebeklerden, Hasta ve genital organ temizliğinde, Hastane, Doğum Evleri, Yeni doğum Bölümleri, Tranplantasyon dahil tüm hashane bölümlerindeki Hasta, Hasta yakınları ve Hastane Personelinde.
Güzellikler merkezleri, Ayak bakım sağlığı merk. Masaj Salonları, Okullar, Ana Okullar, Kışlalar, Alışveriş Merkezleri tüm yaşamımızda insanları temizlik ve bakteri ve virüslerden korur.
Yok tatlım ben pek hatta hiç karşıya geçmiyorum..Bağdat caddesi yaptık biz ,sonra düşündük hep aynı şeyleri yapıyoruz Şile'ye gidelim dedik..Oralarda biyerlerde oturduk yemek yedik oğlanı biraz güneşde gezdirdik,sonrada kürkçü dükkanına geri döndük![]()
boza içiyorum bende...
çok iyi süt yapar aklınızda bulunsun şekerler.. tabi ben sevdiğim için içiyorum öncelikle![]()
Slm kızlar oooo ne de kalabalığız bu gece,
ben kaçıcam ama birazdan,
Ne de olsa yarın iş başı,
Dişimize hayırlı olsun maşallah diyen tüm teyzoşlara teşekkür ederiz.