Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar, nasılsınız?
Benim aklım hep evde yaa oğluşum henüz alışamadı. Bugün yine mızmızlanmış, ağlamış. Tek tesellim annemin bakıyor olması en azından içim o açıdan rahat biliyorum ki en iyi şekilde bakmaya çalışıyor.
Çalışmak çok güzel ama bebişlerimizden ayrı kalıyor olmak zor. Keşke 1 yıl izinli olsak...
Allah kolaylık versin canım...inanmıyorum eşim aradı akşama misafir gelcek evde bu halde nolamazama gelicek olan insanları çok seviyorum oğlum ayağımda uyuyo indirsem hemen uyanıyo böle bi huyu var neyse uyansında bişiler yapmaya çalışayım Allah yardım eder inşallah
Selam kızlar yaa bir sey kafama takıldı sızlere de sormak ıstıyorum sezeryan dıkıslerınız hala pembe renk mı ve belli mi ? Benım belli ve nasıl dıkıs atıldıgını bılmıyorum sanırım yapıstırma - estetık dıkıs fılan gıbı cesıtlerı oluyormus . Gecenlerde bı arkadasım geldı o da sezeryan olalı 9 ay oldu onun gobegı kalmıs ve yumusak ama ızı hıc bellı degıl nerdeyse bulunmayacak nerede oldugu o-benım ıse gobek kalmadı yumusaklık da yok ama dıkıs ızım pembe ve belırgin .. .
O benım gobısıme ozendı bense onun dıkıs ızıne ..
Sızlerınki nasıl ? merak edıyorum cunku dr uma sormak ıstıyorum bızı bılgılendırmeleri gerekırdı degıl mı ? Yanı yapıstırma mı yapıcak yoksa estetık dıkıs mı yoksa normal dıkıs mı ? Y ada acaba hepsı aynı mı oluyor ?
Aa Capricim gelmişş hoşgeldin canım...hayırlı olsun sende işe başlamışsın yeniden..Maalesef çok zor oluyor ilk zamanlar aynılarını bende yaşadım gerçekten..Oyüzden şimdi evi arayamıyorum napıyor acaba diye...Ağladığını duyarsam daha çok üzülürüm diye..Ama napalım işte mecburen...
bende hem pembe çizgi var, hem de hamur gibi göbiş var[/QUO
Insallah geçer bu pembelık yaa : (( Insallah bu kılılaro da verırız ben de gobek yok ama kılo var![]()
Hoşbulduk papatya'cım teşekkür ederim.
Hiç sorma yaa çok zor artık annemler bile aramamdan rahatsız oluyorlar. Bakıcı da olsa ne yapacaktın sen diyorlar. Haklılar ama elimde değil ki...
Onun ağladığını duyunca içim parçalanıyor.
Dediğin gibi mecburuz. Allah'a şükür en azından işimiz var. En azından henüz küçükler alışmaları biraz daha çabuk olur. Tabi inşallah...
Senin prenses nasıl? Erken doğdu galiba... Ne kadar sürede alıştı canım?
selammmmmmmmmm..........
Selam canımm hoşgeldin...süt konusunu ben de anlamadım gitti.
dün mesela göğüslerim taş gibiydi emzirirken fışkırıyordu yine mendille tuta tuta emzirdim tüm gün
ama bugün gayeeetttt pörsümüş vaziyette fışkırma falan da yok..yine iyi emzirdim ama bazı günler neden bolll oluyor da bazı günler az(sanırım ya da bize mi öyle geliyor) oluyor anlamadım gitti..
benim beslenme düzenim hep aynı halbuki.
dinlenme düzeni farklı o ayrı:2:
Selam canımm hoşgeldin...
Evet bende de oluyor maalesef ama sanırım dinlenmeyle ilgili yada stresle alakalı olabilir diye yorumluyorum kendi kendime...
Rica ederim canım..Çok şükür kızımda iyi evet 3 hafta erken geldi aceleci birazcık...Korkuttu bizi ama iyi toparladı kendini2 ay falan oldu işte anca alışıyoruz biz..Mamayı pek sevmiyor onda zorlanıyoruz biraz..Beni bekliyor aç duruyor bazı günler
![]()