• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

oğluşumm bugun 5. ayını dolurduuu ..
rabiimmm nicee yıllar nice aylarrr nasip etsin yavruma sağlıkla inşallah....
hepimizin yavrularınaa

nice aylar hayırlı olsun esmacım.

herkese günaydın.

çok uykum var yaaa, zeynep gece 2-3 saatte bir kalktı. ayakalrını havaya kaldırıyor pat diye yatağa vuruyor gece gece :) en sonunda 5.30 da mama yaptım pirinçli sütlü onu verdim. doymadı diye o kadar sık kalkar diye düşündüm, yedi de. akşamları vereyim bari diyorum artık ama bakalım..

Son düzenleme:
günaydınlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr esmacım yeni ayınız kutlu olsunnnnnnnnnnn:nazar:

herkese günaydın.

çok uykum var yaaa, zeynep gece 2-3 saatte bir kalktı. ayakalrını havaya kaldırıyor pat diye yatağa vuruyor gece gece :) en sonunda 5.30 da mama yaptım pirinçli sütlü onu verdim. doymadı diye o kadar sık kalkar diye düşündüm, yedi de. akşamları vereyim bari diyorum artık ama bakalım..
canım ben bizimkine akşm 10 da muhallebi yapıyorum.karnı tok yatıyor ama sabaha karşı devamlı kalkıyor ne istedigini de bilmiyorum.emzigi veriyorum geri dalıyor
oğluşumm bugun 5. ayını dolurduuu ..
rabiimmm nicee yıllar nice aylarrr nasip etsin yavruma sağlıkla inşallah....
hepimizin yavrularınaa

maş canım. Allah nice aylar görmeyi nasip etsin

ya kafama takıldı ogluşum sanki çok az çiş yapıyor gibi ne yapmam lazım akşam 9 da altını bagladım saat 7de açtım ama öyle aman aman çiş yapmamıştı neden acaba dr götürsemmi:18:

valla canım bizimki tam bir çiş makinası gece 2 defa alt değiştirdiğim oluyor gerçi biz hiç bezin dolmasını beklemiyoruz peryodik olarak 3-4 satte bir değişiyor. bez sarfiyatımız çok oluyor ama annem bebekte pişik falan olur diye çok korkuyor.

herkese günaydın.

tatlım ben uyanmasını beklemeden gece yatırdıktan sonra mesela 10 da yattıya gece saat 3 gibi biberonuna mama yapıp ağzına veriyorum hem uyuyor hem emiyor. sabah çok sakin yatakta oynaya oynaya uyanıyor.

günaydınnnn millet..umarım herkes iyidir..1-2 gündür pek giremiyorum evde işlerim misafirlerim oluyor.......

günaydn deniz.
karşılaştımız iyi oldu sen çorbaya ilk başladıgında ne kadar verdin cnaım.ona meyve suyu gibimi bir kaşıkm verilcek

aynı durumdayım burda bi arkadaş doktorunun önerisini aktarmıştı bebekleri saat 16 dan 19 a kadar uyutmayın çünkü bu esnada olan uyku gece uykusuna eşdeğermiş bizimki 3-4 gündür 17 de yatıyor ve gece uyumuyoo yarından itibaren o saatte yatırmamaya gayret edeceğim bakalım ( kimin kazanacağı belli de yinede şansımı deneyim :) )

canım ben de ona dikkat ettim evet 16 dan snra uyutmayın saatten sonraki uyku gece uykusuna denktir oyalayın...falan yazıyordu o yazıda...
ama mümkün olmuyor ki..
acayip uykusu oluyor bizimkinin o saatten sonra..
ben uyutmuyorum zaten ama emerken uyuya kalıyor mesela..
napayım uyandırayım mı bebeği?
nasıl uyutmayım?
ondan sonra da 1-1,5 saat uyuyup uyandığı oluyor mesela..her zaman değil ama benimki de arada o saatlerde uyuyor..akşam 5-6 gibi
herşey kitaplarda yazdığı gibi olsa keşke..

günaydn deniz.
karşılaştımız iyi oldu sen çorbaya ilk başladıgında ne kadar verdin cnaım.ona meyve suyu gibimi bir kaşıkm verilcek

ben ilk hafta patates havuç ve az tuzla haşladım ezmeden püre yapmadan sadece çıkan duru suyunu verdim kaşıkla..1 kahve fincanı kadar..
1-2 hafta böyle gitti.
sonra 3.haftadan itibaren 1 tutam pirinç ekledim ve blendarla ezdim püre gibi..yine 1 çay bardağı kadar veriyorum şimdi..ama hergün değil günaşırı..bazen 2-3 gün üst üste veriyorum bazen1 gün ara veryorum çünkü sütüm de iyi emiyor..
bugün pazara gidip ıspanak alıcam 1 yaprak da ıspanak eklicem artık..sebze yelpazesini artırıcam yanii..bunlar doktorum önerileri..
2 günde bir yoğurt eklemişti doktor 1 kahve fincanı kadar ama buna uyamadım:( pek çünkü yoğrut mayalayamadım pek 3 kere falan verdim ancak yoğurt.
hergün de en fazla 1 çay bardağı meyve suyu..bunu da hergün yapmadım ara ara verdim.
muhallebi hiç vermedi doktor kilo alımı iyi verme önümüzdeki ay bakarız muhallebi olayına dedi.
7 aralıkta kontrol var o zamana kadar böyle gidecek..bakalım doktor ne diycek..

Son düzenleme:

ben ilk hafta patates havuç ve az tuzla haşladım ezmeden püre yapmadan sadece çıkan duru suyunu verdim kaşıkla..1 kahve fincanı kadar..
1-2 hafta böyle gitti.
sonra 3.haftadan itibaren 1 tutam pirinç ekledim ve blendarla ezdim püre gibi..yine 1 çay bardağı kadar veriyorum şimdi..ama hergün değil günaşırı..bazen 2-3 gün üst üste veriyorum bazen1 gün ara veryorum çünkü sütüm de iyi emiyor..
bugün pazara gidip ıspanak alıcam 1 yaprak da ıspanak eklicem artık..sebze yelpazesini artırıcam yanii..bunlar doktorum önerileri..
2 günde bir yoğurt ekledim 1 kahve fincanı kadar ama buna uyamadım pek çünkü yoğrut mayalayamadım pek 3 kere falan verdim ancak yoğurt.
hergün de en fazla 1 çay bardağı meyve suyu..bunu da hergün yapmadım ara ara verdim..
7 aralıkta kontrol var o zamana kadar böyle gidecek..bakalım doktor ne diycek..

canım çok sağol.yazılarını kaydettim.benim kızım çok az emiyor.şimdi tam dört aylık oldu bende bugün pazara gidip ebze alcam başlıcam yarındna itibaren.yada bir hafta daha beklim sence.bide doktor bana kesinlikle hiç bir şeyde tuz kullanma dedi bir yaşına kadar.sizin doktor ne dedi tuz konusunda

Son düzenleme:
canım çok sağol.yazılarını kaydettim.benim kızım çok az emiyor.şimdi tam dört aylık oldu bende bugün pazara gidip ebze alcam başlıcam yarındna itibaren.yada bir hafta daha beklim sence.bide doktor bana kesinlikle hiç bir şeyde tuz kullanma dedi bir yaşına kadar.sizin doktor ne dedi tuz konusunda

çok az çok az tuz at dedi ..bilemicem canım bir çimdik bile değil attığım ama atıyorum sonuçta..
sen blirsin ben birşey demeyim..

gürsoycum senin kız kaç aylıktı bizimkilerden büyükmüydü ?
belkide tek sorunu açlıktır yoğurt muhallebi tarzı şeyler ver bi dene bakalım tamam anne sütü sağlıklı bende ilk oğlumu 7 ay sadece anne sütü vermiştim ama sütüm az gelseydi verirdim nitekim arda mama ile besleniyor çokta sağlıklı maşallah geceleri en azından dene bakalım derdi açlık mı yoksa huysuzluk mu?

bılmıyorum kı canım mama verıyorum pure kasık maması yıne aynı çok da kusuyor enfeksıyon var dedı doktor ılac kullanıyoruz bakalım ne olcak buyuk degıl kızım 10 nunda 5. ayı doldurcak

herkese günaydın.

..

günaydın cnm çok tşk ederizzz :16:

günaydınlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr esmacım yeni ayınız kutlu olsunnnnnnnnnnn:nazar:
çok sağoll gülcümmm... allah nice nice yıllarını göstermeyiş nasip etsin hepimizee
maş canım. Allah nice aylar görmeyi nasip etsin
sağolll şekerrr... cümlemizeee :54:
ben kaçar.
oğlumu okula gönderip pazara ordan da komşuma kahveye geçicem...
byyyy:74:
maşallah sana kızla bukar işi nasıl yapıorsunnn..
hayalimdeki kadın tipisinn :nazar: :nazar:

merhaba güzel anneler:)
benm 2 gündür misafirlerim vardı.
ilke de 2 gündür iyiydi dün gece yine canavara dönüştü:))
sürekli mıkırdandı durdu gece boyu.
ben de sersem gbiyim bu yüzden.
aşımızı olduk bugün ve ilke cadısı hiç ağlamadı:))
hemşire iğneyi batırırken gülücükler atıyodu şapşal:))
bir de dün aklıma bir fikir geldi sevgili istanbullu temmuz anneleri,
havalar henüz güzelken,
hepimizin ortak nokta olarak belirleyeceği bir avmde buluşup hava alsak birer kahve içsek birbirimizi tanısak nasıl olur?
bence çok güzel olur:)
bayağı da kalabalığız istanbullu temmuz anneleri olarak.
ben arada mart annelerinin topiğini okuyorum.
onlar nerdeyse ayda bir buluşuyolar.
buluşma resimlerini ekliyolar çok eğleniyolar ben de çok özeniyorum.
hadi olumlu ya da olumsuz yorumlarınızı yapın da duruma göre organizasyon yapalım:)):16::16:

Bu oğlanın ayak ve el tırnaklarını uykuda bile kesmek sorun yaaa..En derin uykusundan bile uyanıp çekiyor elini ayağını deli olcam.
:6: :6: :6:

havalar henüz güzelken,
hepimizin ortak nokta olarak belirleyeceği bir avmde buluşup hava alsak birer kahve içsek birbirimizi tanısak nasıl olur?
hadi olumlu ya da olumsuz yorumlarınızı yapın da duruma göre organizasyon yapalım:)):16::16:

Selvacım aynı fikirdeyim..
Ben varım.. :3:
Kızım müsade ettiği müddetçe gelirim..

havalar henüz güzelken,

bebeişler ne olcekkkkkkkkkkkkkkk

Back
X