selam kızlar...
umarım tüm anne ve bebişler iyidir. biz hastaydık ama toparlandık çok şükür. bugünde okula gitmedim kızım sabah okadar güzel uyuyorduki kıyamadım uyandırmaya, sevk aldım, napim aman seminer zaten önemlii değil... bu arada 1. sınıfları aldım, gönüllü oldum gerçi ama 1haftadır gelen minikleri görünce pişman oldum sanki:)) neyse hayırlısı...
ya birşey soracam, sizin minişler kahvaltı öğününde neler yiyor yani normal kahvaltımı yapıyor işte biraz peynir, zeytin reçel, bir yudum süt, yumurta tarzı mı yoksa direkt biberonda süt mü alıyorlar. benimki inatla normal kahvaltı yapmak istemiyor bende peyniri yumurtayı falan sütün içine karıştırıyorum napim aç kalmasından daha iyidir diyorum. bu arada aç bırakmayı denedim acıkınca nasıl olsa yer dedim ama o daha fena oldu ağlama krizine girdi benim inatçı kızım, çok merak ettim cevap yazarsanız sevinirim.
herkesi öpüyoruz....
Bende hala kahvaltısını karışım olarak veriyorum mesela ben masaya oturunca hemen kucağıma geliyor ıh ıhh ne istediğini gösteriyor ama peynir falan verince yemiyor onun derdi ekmek ve domates öyle oluncada bende karışım yapmak zorunda kalıyorum...Muz,peynir,pekmez,yumurta,bebe bisküvisi bazen süt bazen ıhlamur yada suyla ezip yediriyorum...Pütürlü gıdalarla çok fazla aramız yok...Versemde kusuyor...