mesela sizin çocukların maşallah.... maşallah.. böyle yemekler yedklerini duyunca nasıl mutlu oluyorum...
omlet yapıyorum ablamda yapıorr.. ben yokken.. kandi isteği ilee 3 çay kaşığı kadr anca yiorr... onunla doymuyordr eminimm.. onu yiyor ve başka hiç bir şey ağzına sürmüyor...
bakıcıya çok kızmışsın.. bende kendimi suçlu hissetim diye bu kadr yazıyorum...
tv açıyorum... bilg. bile açıyorum.. ama yook.. bende canım gülüm diyerek sankı oyun oynatıor gibi... ağzına akıtıyorum..
kafasını tuyorum ama sıkarak bastırarak değil.. bir o yana bir bu yana sallamasın diyeee... ozman yediremıyorum...
yedirdiklerimde öylee kocaman bir kase falan değil... normal ölçülerinde altındaa..
ablamda yediremediğinde aynısını yapıor...
metin eren yemek yemeyıncee.. yüzü sararıorr.. göz altları morarıyorr...
mesela misss. pekkola demiştii... neler denedim içsin die içmeedii...
omlet yapıyorum ablamda yapıorr.. ben yokken.. kandi isteği ilee 3 çay kaşığı kadr anca yiorr... onunla doymuyordr eminimm.. onu yiyor ve başka hiç bir şey ağzına sürmüyor...
bakıcıya çok kızmışsın.. bende kendimi suçlu hissetim diye bu kadr yazıyorum...
tv açıyorum... bilg. bile açıyorum.. ama yook.. bende canım gülüm diyerek sankı oyun oynatıor gibi... ağzına akıtıyorum..
kafasını tuyorum ama sıkarak bastırarak değil.. bir o yana bir bu yana sallamasın diyeee... ozman yediremıyorum...
yedirdiklerimde öylee kocaman bir kase falan değil... normal ölçülerinde altındaa..
ablamda yediremediğinde aynısını yapıor...
metin eren yemek yemeyıncee.. yüzü sararıorr.. göz altları morarıyorr...
mesela misss. pekkola demiştii... neler denedim içsin die içmeedii...